Κάθε μέρα και μιά έκπληξη...

Πιστέψαμε ότι κάποια στιγμή θα σταματούσε αυτή η ιστορία και συνειδητά επέλεξα να... απέχω! Είναι τόσα πολλά τα όσα προηγήθηκαν του τελικού του κυπέλλου αλλά εξίσου πολλά εκείνα που ακολούθησαν. Οπότε κάθε μέρα θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μιά... έκπληξη!

Η αρχή έγινε με το περιβόητο μπλουζάκι του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στον αγώνα κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

το οποίο επικοινωνιακά «πέρασε» ως «αμερικανιά» και ότι ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού είναι ο «Έλληνας Κιούμπαν».

Στη συνέχεια, μετά από καιρό ο Ολυμπιακός έκανε αισθητή την παρουσία του στην ΚΕΔ, μέσω του Γιώργου Σκινδήλια, ζητώντας την εξαίρεση του διαιτητή Σχινά εξαιτίας... δημοσιευμάτων και φέροντας ως παράδειγμα τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας σ' έναν αγώνα στον οποίο- όπως αποδείχθηκε- δεν είχε παίξει ο Σχινάς! Είχε ήδη προηγηθεί το αίτημα του Ολυμπιακού για εξαίρεση του διαιτητή Τανατζή.

Μέσω του τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Μάνου Παπαδόπουλου, ο Παναθηναϊκός ζήτησε εξηγήσεις από την ΚΕΔ για τα όσα συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα και υπήρξε άρνηση από την Επιτροπή στο αίτημα του Παναθηναϊκού για εξαίρεση του Χριστοδούλου επειδή δεν είχε γίνει εγγράφως! Για το θέμα του Τανατζή η εξήγηση ήταν ότι «εκκρεμεί η εξέτασή του»...

Ακολούθησε η ολομέτωπη όσο και.. πρωτοφανής επίθεση του Θανάση Γιαννακόπουλου στον Γιώργο Σκινδήλια στα γραφεία της ΕΟΚ (κι ενώ είχε προηγηθεί «μάχη» με το Χρήστο Σταυρόπουλο συμμετέχοντος και του Μάνου Παπαδόπουλου) με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός να επισημαίνει: «Αυτά που ξέρατε τέλειωσαν, τα πράγματα έχουν αλλάξει».

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να καταγγείλει τη συμπεριφορά του Θανάση Γιαννακόπουλου προς πάσα αρμόδια αρχή. Ο Παναθηναϊκός απάντησε- επισήμως- και με τεράστια δόση ειρωνίας στα όσα διέρρεαν «κύκλοι» του Ολυμπιακού. Κι ολ' αυτά λίγες μέρες πριν από τον τελικό του κυπέλλου, παραμονή μάλιστα του οποίου εξεδόθη και κοινή ανακοίνωση από τις δύο ΚΑΕ με σύσταση για ηρεμία προς τους οπαδούς!

Το αν «έπιασε» αυτή η σύσταση δεν πρόκειται να το κρίνουμε εμείς. Όσοι βρέθηκαν στο Ελληνικό (συνειδητά για 3η χρονιά δεν βρέθηκα στο ίδιο μέρος με οπαδούς των δύο «αιωνίων») μπορούν να απαντήσουν.

Μετά τον τελικό τι έγινε; Χάθηκε η μπάλα ακόμα περισσότερο... Ο Ολυμπιακός άρχισε με ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας στηριζόμενος μάλιστα σε μία εικασία ρεπόρτερ που ήταν επιφορτισμένος με το να μεταφέρει στην κρατική τηλεόραση το τι λεγόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» απάντησαν με επίσημη τοποθέτηση του Θανάση Γιαννακόπουλου, στην οποία απάντησε ο Ολυμπιακός!

Εν συνεχεία- κι ενώ πιστεύαμε πως τα πράγματα θα ηρεμούσαν- ήρθε η δήλωση του Βαγγέλη Αγγέλου μέσω της οποίας χαρακτηρίστηκε «προπονητική ντροπή» (!!!) ο Άλεκς Μάριτς. Παρότι η αιχμή ήταν σαφής σε βάρος των Ομπράντοβιτς- Ιτούδη (και όχι εναντίον του Μάριτς) ο προπονητής του Παναθηναϊκού όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του Αγγέλου προτίμησε να τον... απαξιώσει: «Δεν αξίζει να απαντήσω σ' αυτόν τ
Keywords
Τυχαία Θέματα