Κατσικοκέρης: «Να αποκτήσει και πάλι κύρος ο Εργοτέλης»

Για κάποια πράγματα που δεν ήταν και τόσο καθαρά στο ελληνικό πρωτάθλημα, έκανε λόγο ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος χαρακτήρισε κομβικό για τον υποβιβασμό του Εργοτέλη το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ο Νίκος Κατσικοκέρης, είπε αρχικά: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε στη Football League και αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι πως θα ανέβει και πάλι η ομάδα στη Super League.

Ο Εργοτέλης είναι μεγάλη ομάδα, η νοοτροπία είναι πολύ χρήσιμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ότι υποβιβάστηκε η ομάδα είναι άσχημο. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν γρήγορα τα πράγματα για να αποκτήσει και πάλι ο Εργοτέλης το κύρος που είχε. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη».

Σε ερώτηση για το τι θα άλλαζε, ο επιθετικός του Εργοτέλη, είπε: «Θα άλλαζα το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Εκεί ήταν το κλειδί του πρωταθλήματος. Με αυτήν τη νίκη και η νίκη της Κέρκυρας επί του Ολυμπιακού δεν θα είχε σημασία.

Το πρωτάθλημα δεν παίχτηκε πολλές φορές καθαρά. Κάθε χρόνο γίνονται κάποια πράγματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καθένας έπρεπε να δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του προέδρου. Τον έχω ζήσει και δεν λέει ψέματα».

Αναφορικά με το μέλλον του, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του: «Συνεχίζονται οι προπονήσεις. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Λείπει και ο πρόεδρος. Εγώ έχω συμβόλαιο. Θα δούμε τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα