Κατσουράνης: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Στιγμή δεν αμφέβαλλε ο Κώστας Κατσουράνης για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας, τονίζοντας παράλληλα πως το «γαλανόλευκο» συγκρότημα πήρε τελικά από τη Γεωργία, αυτό που άξιζε στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι κόποι ενάμισι χρόνου και τραγουδάμε το γνωστό πλέον Ελλάς ολέ, ολέ!», τόνισε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού στην τηλεόραση του «MEGA», για να συμπληρώσει:
«Εγώ δεν φοβήθηκα στιγμή πως θα στραβώσει

το παιχνίδι. Ο αγώνας τελείωσε στο 93΄ και όχι στο 75».

Ερωτηθείς για το τί συζητήσανε στα αποδυτήρια οι παίκτες της Εθνικής και την εικόνα της ομάδας, τόνισε: «Δεν συζητήσαμε, πανηγυρίσαμε. Η εικόνα δεν νομίζω ήταν κακή, αναπτυχθήκαμε από τα πλάγια και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Νομίζω, δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό που είχαμε μέχρι το γκολ του Φωτάκη και το πήραμε Γυρίσαμε τον αγώνα και αυτό τα λέει όλα!».

Γενικότερα για την Εθνική, υποστήριξε: «Η ομάδα δεν νομίζω πως είναι τυχερή. Υπάρχει μεγάλη χαρά, αλλά και προσήλωση στους στόχους μας. Παιχνίδι με παιχνίδι τα δίνουμε όλα. Πετύχαμε κάτι τεράστιο για το ποδόσφαιρο. Μπορεί να καρδιοχτυπήσαμε τον κόσμο αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε».

Ο Κατσουράνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που περνάνε οι Έλληνες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα και ο κόσμος αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Εμείς προσπαθούμε να τους δώσουμε λίγη χαρά», ενώ για την τελική φάση στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε πολύ καιρό να προετοιμαστούμε. Να πάμε εκεί και να δώσουμε άλλη μία φορά χαρά στον κόσμο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα