Καβαλλάρη: «Τώρα, η άνοδος»

09:31 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ Γυναικών είναι μόνο η αρχή για τα Μελίσσια, που βάζουν πλέον πλώρη για την άνοδο.

Η 33χρονη γκαρντ, Ντίνα Καβαλλάρη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ για την άνετη νίκη επί των Μελισσίων, το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στο Μελά Αγ. Ελευθέριος, αλλά και το μεγάλο στόχο της ανόδου. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Κατακτήσατε το Κύπελλο ΕΣΚΑ

και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση κόντρα στου Ζωγράφου (63-31). Το περίμενες πως θα ήταν τόσο εύκολος ο τελικός;
«Όχι, δεν το περίμενα. Ο Ζωγράφου έχει καλή και αξιόμαχη ομάδα και ίσως η τελική διαφορά να δημιουργήθηκε επειδή μας φοβήθηκαν. Ήταν πολύ άστοχες, εμείς σε φόρμα κι έτσι ήρθε τελικά μια εύκολη νίκη».

-Επόμενος στόχος για την ομάδα σου;
«Η ομάδα δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να ανέβει κατηγορία. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Εντάξει, το Κύπελλο ΕΣΚΑ σίγουρα το θέλαμε, το χαρήκαμε, αλλά ο μεγάλος μας στόχος είναι η άνοδος».

-Μετά το «διπλό» στο Περιστέρι θεωρείς πως φθάσατε ακόμη πιο κοντά στον στόχο;
«Ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς αυτή η νίκη. Θέλαμε μόνο το «διπλό» στο Περιστέρι γιατί μετά, εάν μέναμε πίσω με 2-0, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στα πλέι οφ. Αλλά πρώτα θα πρέπει να κερδίσουμε και το ματς με το Μελά, γιατί έχουμε χάσει στον πρώτο γύρω και θέλουμε κι εκεί να κάνουμε το 1-1. Όπως όλα δείχνουν, άλλωστε, θα αντιμετωπίσουμε το Μελά στα πλέι οφ. Αυτό προέχει για εμάς αυτή τη στιγμή και μετά η άνοδος».

-Η διεξαγωγή των πλέι οφ θεωρείς πως έκανε το πρωτάθλημα πιο συναρπαστικό;
«Σίγουρα. Πλέον, οι ομάδες έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και να διορθώσουν κάποιο… λάθος της κανονικής περιόδου. Είναι και θέμα τύχης τα πλέι οφ, αλλά φυσικά μετράει η έδρα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το Μελά για να γίνει κι εκεί το 1-1, οπότε μετά δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην τετράδα. Αν και εκεί θα έχουμε δύσκολο έργο».

-Αυτή είναι η πρώτη σου χρονιά στα Μελίσσια. Έχεις βρει στην ομάδα όσα περίμενες και ήθελες;
«Τα Μελίσσια είναι πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο, υπάρχει μεγάλη οργάνωση από όλες τις απόψεις και με τα κορίτσια είμαστε μια παρέα. Παρόλο που έχουν γίνει πολλές μεταγραφές, υπάρχει χημεία κι αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι είμαστε παρέα και εκτός παρκέ. Έχουμε δυνατό προπονητικό τιμ και διοίκηση που είναι κοντά μας. Δεν έχουμε προβλήματα και σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλες τις ομάδες και για το γυναικείο, αλλά και για το ανδρικό, δεν μπορούμε, όμως, να κάνουμε κάτι άλλο για αυτό. Και είμαστε πολύ χαρούμενες που η διοίκηση έχει λύσει όλα μας τα προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα