Καβάνι: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου»

Ο Έντινσον Καβάνι τόνισε πως το μέλλον του στη Νάπολι δεν θα κριθεί από το αν η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στο επόμενο Champions League.

Από τους ποδοσφαιριστές που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον… όλης της Ευρώπης είναι ο Έντινσον Καβάνι ο οποίος είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με τα Νάπολι.

Ο ίδιος από την πλευρά του, τόνισε

ότι δεν σκέφτεται το μέλλον του και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. «Το μέλλον μου, δεν εξαρτάται από το αν θα τερματίσουμε στις θέσεις του Champions League. Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Ο γιος μου γεννήθηκε στην πόλη και είναι μοναδική για εμένα. Αργά ή γρήγορα θα έρθει η στγμή της αποχώρησης, αλλά τώρα, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου», είπε αρχικά.

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους, είπε: «Σεβόμαστε απόλυτα τη Γιουβέντους, και ο στόχος μας είναι η 3η θέση της βαθμολογίας. Το Champions League είναι μία μοναδική διοργάνωση και θα ήταν σπουδαίο να βρεθούμε και πάλι εκεί».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τελικό απέναντι στη Γιουβέντους για το κύπελλο Ιταλίας: «Ένας τίτλος με αυτή τη φανέλα θα ήταν ό,τι καλύτερο. Τώρα επαναλαμβάνω ότι το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάποιον στόχο να πετύχουμε», κατέληξε ο Ουρουγουανός διεθνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα