Κέντα πρόκρισης για Λίβερπουλ!

Τη νίκη με 6-1 απέναντι στην Μπράιτον πήρε η Λίβερπουλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Στόουκ.

Πιο εύκολα από όσο θα περίμενε πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup η Λίβερπουλ η οποία επικράτησε 6-1 της Μπράιτον και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Στόουκ.

Ο Σκρτελ στο 5’ άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους», ωστόσο στο 17’ ο Λούα Λούα έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ένα

λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ξεκίνησαν τα… δώρα από τους φιλοξενούμενους.

Ο Μπρίντκατ με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Κάρολ στο 57’ έκανε το 3-1 «καθαρίζοντας το παιχνίδι». Ο Μπρίντκατ στο 71’ με νέο αυτογκόλ έκανε το 4-1. Το τρίτο αυτογκόλ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 74’ από τον Ντανκ!

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85’ από τον Λουίς Σουάρεζ που συνεχίζει το σκοράρισμα παρά την κριτική που δέχεται από τον Τύπο της Αγγλίας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Χοσέ Ενρίκε, Κάραγχερ, Σρκτελ, Τζέραρντ (76’ Σέλβι), Χέντερσον (76’ Κάιτ), Ντάουνινγκ (76’ Μάξι), Άνταμ, Σουάρεζ, Κάρολ
ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Μπρεζοβάν, Γκριρ, Ντανκ, Ελ Αμπντ (69’ Βιθέντε), Καλντερόν, Ναβάρο, Λούα Λούα, Μπρίντκατ, Μπάκλεϊ (46’ Νούν), Μπαρνς, Βόουκς (69’ Μακάιλ Σμιθ)

Τη νίκη με 6-1 απέναντι στην Μπράιτον πήρε η Λίβερπουλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Στόουκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα