Κεραμιδάς: «Μεγάλη η νίκη μας»

Σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Παναθηναϊκού, πέτυχε ο νεοφώτιστος Αστέρας Εξαρχείων.

Το συγκρότημα του Κώστα Κεραμιδά έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, αν και ο προπονητής του προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους. «Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την προσπάθεια των κοριτσιών. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αγωνιστικά τρικ, προκειμένου να υπερκαλύψουμε τις

όποιες αδυναμίες και να αναδείξουμε τις αρετές που έχουμε ως ομάδα. Η νίκη είναι μεγάλη, όμως δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας», παραδέχθηκε.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως στόχος του Αστέρα παραμένει -προς το παρόν τουλάχιστον- η σωτηρία: «Είμαστε νεοφώτιστοι και μοναδικός στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αν καταφέρουμε, όσο γίνεται νωρίτερα, να την εξασφαλίσουμε, θα σκεφτούμε το επόμενο βήμα».

Ο Αστέρας Εξαρχείων προερχόταν από εκτός έδρας ήττα, στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη. Στο δεύτερο διαδοχικό εκτός των τειχών του παιχνίδι εμφανίστηκε μεταμορφωμένος. Το πάθημα έγινε μάθημα, άλλωστε, όπως εξήγησε ο Κώστας Κεραμιδάς: «Είχαμε πει με τα κορίτσια, μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη, πως έπρεπε αυτό το μάθημα να το αξιοποιήσουμε. Σήμερα (22/10) φαίνεται πως μας έκανε καλό το… πάθημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα