Κερατσίνι – Αιολικός 1-0

Σε έναν παγωμένο από το κρύο και άδειο από φιλάθλους αγωνιστικό χώρο, το Κερατσίνι επικράτησε του Αιολικού με 1-0, υποχρεώνοντάς τον σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Ο Αιολικός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου στεκόταν καλά στο γήπεδο. Οι Τσουλάκος και Μίχος δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στο 9’ και 14’, με αποτέλεσμα το Κερατσίνι να ισορροπεί το παιχνίδι και στην επανάληψη να μπει πιο δυναμικά και να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή.

Η αποβολή δε του Μιχαλάκη στο 62’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο,

δυσκόλεψε το έργο του Αιολικού, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει τα πατήματά του κι έτσι στο 73’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, με τον Μαριόλη να κάνει το 1-0 από κοντά.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως το γκολ προήλθε ύστερα από μη καταλογισμό φάουλ στον Τσουλάκο που έχασε τη μπάλα για αντεπίθεση των γηπεδούχων.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Παπαδόπουλος, Καρράς, Μακρής, Παπαδόγκωνας, Βατής, Καλλέργης, Διονυσόπουλος (90’ Κουλούρης), Χατζής (55’ Βαρουξής) , Μαριόλης, Κουρκούτης, Ηλιόπουλος (80’ Τρουμπούνας).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος,Μιχαλάκης, Βούρος, Καπταγιάννης, Ντζιμάνης (89’ Παπαδόπουλος), Χατζηκυριάκος (54’ Ζώνας), Μίχος, Διονυσάτος, Τσουλάκος, Κάρδαρης (76’ Δελόλμας), Καδής.

Keywords
Τυχαία Θέματα