Κέρκυρα – ΟΦΗ 3-1 (Κ20)

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ20 της Σούπερ Λίγκας πέτυχε η Κέρκυρα, η οποία νίκησε με 3-1 σήμερα (19/04) το πρωί το αντίστοιχο συγκρότημα του ΟΦΗ, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής.

Οι Φαίακες ήταν καλύτεροι ειδικότερα στο πρώτο μέρος, όταν και πήραν… κεφάλι το σκορ, χάρη σε τέρμα του Γεωργακόπουλου στο 21’. Το παιχνίδι φάνηκε να «καθαρίζει» οριστικά υπέρ των γηπεδούχων, δυο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου

μέρους, όταν ο Χανδρινός έκανε το 2-0.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν να βελτιώσουν την εικόνα τους, μείωσαν σε 2-1 με τον Μπολάκη στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε ο Μπαμιογλου για να βάλει οριστικά τέλος στην υπόθεση νίκη για την Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ευθυμίου, Κωστελέτος, Αρμένης (53’ Γρηγοράκης), Κουρής (69’ Γραμμένος), Μπαμιογλου, Κρητικός, Χανδρινός (83’ Γαρδικιώτης), Κούδας, Γεωργακόπουλος, Σγουρός, Πατινιώτης.

ΟΦΗ: Γιαγκόζης, Ρουμελιώτης (83’ Χριστοδουλάκης), Ντελια, Δαμιανάκης, Κουκάκης, Κολλιακουδάκης, Σκουτελής (62’ Κωστάκης), Παπαδιός, Μπολάκης, Αδαμάκης, Βλαχάκης (63’ Φραγκιαδάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα