Κινδυνολογεί ο Ρομάριο!

Στα 45 του πλέον και από την θέση κρατικού υπαλλήλου, ο Ρομάριο σχολιάζει από διαφορετικά σκοπιά τα πάντα και για αυτό... προειδοποιεί το ποδοσφαιρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ο παλαίμαχος στράικερ υπογράμμισε σε συνέντευξή του πως οι «σελεσάο» ενδέχεται να γνωρίσουν πρόωρο αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 2014, το οποίο διεξάγεται στην Βραζιλία. Μάλιστα τόνισε ότι η Ισπανία είναι ανώτερη από την εθνική ομάδα της χώρας του:

«Αν η Βραζιλία συνεχίσει να αγωνίζεται όπως τώρα, τότε μπορεί να αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο. Πλέον, το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο

υστερεί σε τεχνικό επίπεδο από το ισπανικό».

Δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα του για την συμπεριφορά της FIFA απέναντι στους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού πρώτα απορρίφθηκε μία αίτηση του αναφορικά με εισιτήρια για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες:

«Το απαίτησα για την κοινωνία της χώρας και δέχθηκα μία άμεση άρνηση. Η FIFA προσπαθεί να καταπατήσει τα δικαιώματά μας. Θέλει να μας υποδείξει τον τρόπο ελέγχου του κράτους μας. Υπάρχουν ακόμα κρατικοί υπάλληλοι με την δική μου νοοτροπία».

Τελικά η πρόταση του Ρομάριο πέρασε. Θα δοθούν 500 εισιτήρια σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και με χαμηλό εισόδημα κατά την διάρκεια του Μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμα: Ρομάριο: «Ο Πελέ πρέπει επιτέλους να σκάσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα