«Κλειδώνει» την Ευρώπη η Στουτγκάρδη

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Στουτγκάρδη που επικράτησε με ανατροπή 4-1 της Βέρντερ Βρέμης, ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Στουτγκάρδη, η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία, επικράτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά στο γερμανικό πρωτάθλημα, επικρατώντας 4-1 της Βέρντερ Βρέμης στη «Μερσέντες Μπενζ Αρένα».

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 23’ ο Ρόσενμπεργκ, προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ. Παρόλα αυτά, οι Βοημοί έφτασαν στην ανατροπή,

πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Γκέντνερ με φανταστικό σουτ στο 37’ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια για τους γηπεδούχους, με τον Χάρνικ με κοντινή κεφαλιά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Χάρνικ και πάλι στο 53’ ο οποίος με κοντινή προβολή να «καθαρίζει» τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 89’ από τον Κακάου με κεφαλιά. Έτσι η Στουτγκάρδη ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς απόσταση από την 8η θέση που δεν οδηγεί στην Ευρώπη.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλραϊχ, Σακάι, Τασί, Νίντερμαϊερ, Μολινάρο, Κβιστ, Γκέντνερ, Χάρνικ (86’ Κακάου), Χάιναλ (80’ Οκαζάκι), Σίμπερ (90’ Τραορέ), Ιμπίσεβιτς.
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίζε, Φριτζ, Άφολτερ (58’ Φούλκρεγκ), Παπασταθόπουλος, Σμιτζ, Νάλντο, Ιγκνόφσκι, Γιουνούζοβιτς, Μαρίν (58’ Τράιμπουλ), Πιζάρο, Ρόσενμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα