Κλείστε θέση στο ΟΑΚΑ, για το Παναθηναϊκός - Κολοσσός

Σε κυκλοφορία έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια του δεύτερου ημιτελικού αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Κολοσσό Ρόδου.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για αύριο (26/04, 19.00) στο ΟΑΚΑ, με το Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του να θέλουν τη στήριξη των φιλάθλων τους, προκειμένου να κάνουν όλοι μαζί το δεύτερο βήμα προς τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης», τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από το ΟΑΚΑ και το PAO SHOP της Νέας Ερυθραίας ή μέσω διαδικτύου.

Η ανακοίνωση: «Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αυριανού (26/04) β' ημιτελικού με τον Κολοσσό Ρόδου. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τη θύρα 10 του γηπέδου «Απ. Νικολαΐδης» σήμερα (25/04) από τις 10.30 έως τις 18.30 και αύριο (26/04) από τις 10.30 έως τις 15:00 και μετά τις 16.00 από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων) ή μέσω ίντερνετ (www.paobc.gr)».

Keywords
Τυχαία Θέματα