Κωφίδης: «Δεν τη φοβάμαι την Εθνική»

Αισιόδοξος για πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2012, εμφανίστηκε ο Σάββας Κωφίδης με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Μακεδονικού, μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και μεταξύ άλλων τόνισε ότι μπορεί η ομάδα του Φερνάντο Σάντος να μην παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο με το πάθος και τη θέληση παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Για τις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού: «Η ενασχόλησή μου με την ανάπτυξη νέων παιδιών

ξεκινάει από πολύ παλιά. Όταν δεν δουλεύω σε κάποια μεγάλη ομάδα, τότε ασχολούμαι με τα παιδιά και τις ακαδημίες. Έχω αναλάβει την ανάπτυξη και των τμημάτων υποδομής των ακαδημιών του Μακεδονικού. Έχω σημαντική θέση στην ομάδα, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και δίνει την ευκαιρία να προπονηθούν νέοι αθλητές.

Προσπαθώ να περάσω τη φιλοσοφία στη διοίκηση της ομάδας να επενδύσει στους νεαρούς έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει άλλη λύση στην οικονομική κρίση που ζούμε. Πρέπει να βοηθήσουμε τα μικρά παιδιά. Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε αυτά τα ταλέντα και να τους δώσουμε την ευκαιρία».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Δεν φοβάμαι πως η Εθνική ομάδα θα μείνει έξω από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μπορεί να μην παίζουμε θεαματικό ποδόσφαιρο, όμως οι παίκτες μας δείχνουν πάθος και θέληση να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, χωρίς να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα