Κοινή προετοιμασία με την Αυστραλία η εθνική ανδρών

Από κοινού με το συγκρότημα της Αυστραλίας θα συνεχίσει τις προσεχείς ημέρες η εθνική πόλο ανδρών την προετοιμασία της, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Οι δύο ομάδες αρχίζουν από την Τετάρτη (20/06) τις κοινές προπονήσεις τους, οι οποίες θα διαρκέσουν ως το Σάββατο (23/06), ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και «διπλά».

Οι απογευματινές προπονήσεις θα γίνουν στο Ολυμπιακό

κολυμβητήριο του Ζαππείου (Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 7 μ.μ.) και οι πρωινές στο κολυμβητήριο του Πειραιά (Πέμπτη και Σάββατο στις 10:30 π.μ.), ενώ οι Αυστραλοί θα παραμείνουν ως την Κυριακή (24/06) στην Ελλάδα και θα προπονηθούν μόνοι τους στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.

Την επόμενη εβδομάδα οι δύο ομάδες θα μεταβούν στην Κοζέντσα της Ιταλίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο οκταεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι από την προετοιμασία της εθνικής απουσιάζει ο Αρτίν Ελμισιάν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ουσιαστικά τέθηκε «νοκ-άουτ», ενώ κάποια μικροπροβλήματα των Μιράλη και Γούνα δεν ανησυχούν τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντράγκαν Αντριτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα