Κοκκινάκης, ο λυτρωτής για Παναθηναϊκό!

17:46 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Κώστας Κοκκινάκης πέτυχε το λυτρωτικό γκολ για τους «πράσινους» 9’’ πριν τη λήξη, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 10-9 του Αργοστολίου και να επιστρέφει στην τετράδα.


Νίκη τετράδας πέτυχε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, που επικράτησε με γκολ λίγο πριν το φινάλε του Αργοστολίου με 10-9 και αναρριχήθηκε στην 4η θέση. Οι «πράσινοι»

εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό και με την υπάρχουσα κατάσταση στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης, δύσκολα θα μείνουν εκτός τετράδας που οδηγεί στα πλέι οφ. Να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής κλείνει αύριο με το παιχνίδι της ομάδας της Νέας Σμύρνης απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, αλλά αν δεν κατέβει η ανδρική ομάδα να αγωνιστεί, που απέχει λόγω οικονομικών προβλημάτων, τότε το σκηνικό δεν πρόκειται να ανατραπεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ οι «πράσινοι» έκαναν καλό ξεκίνημα, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να αντιδράσει και εκμεταλλευόμενη τα λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού, κατάφερε από 10-6 να ισοφαρίσει σε 10-10. Ωστόσο, οι πράσινοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με το γκολ του Κώστα Κοκκινάκη 9’’ πριν τη λήξη, πήραν τη νίκη.

Τα 8λεπτα: 2-4, 3-4, 1-1, 4-2.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ (Κρητικός): Δουδέσης Ε. 3, Δουδέσης Π. 3, Μπουρνάζος 3, Θωμάκος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Αφρουδάκης Γ. 3, Τσόκας 2, Δερμιτζάκης, Αλιχανίδης, Κοκκινάκης, Κομάντινα, Στελλάτος, Κόχειλας Γ.


Keywords
Τυχαία Θέματα