Κοκολοδημητράκης: «Οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα»

23:31 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

«Ήταν μία σημαντική νίκη. Έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα», τόνισε ο πίβοτ της ΑΕΚ, μετά την εύκολη πρόκριση επί του Διομήδη.

Στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, η οποία βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης τόνισε: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και από κει ξεκίνησαν όλα. Η αντεπίθεση μας λειτούργησε πολύ καλά και είχαμε μυαλό στην επίθεση. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι

διαφορετικό», ενώ ο Δημήτρης Δημητρούλιας επεσήμανε:

«Από το 1ο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως έπρεπε, αφού είχαμε τις ευκαιρίες να ξεφύγουμε στο σκορ. Η σκέψη μας ήταν εκτός αγώνα και στην άμυνα μέχρι κάποιο σημείο παίζαμε μηχανικά. Επηρεαστήκαμε πολύ από την έδρα. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δείξουμε το Σάββατο γιατί είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ».

Ο πίβοτ της ΑΕΚ Νίκος Κοκολοδημητράκης τόνισε: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Φάνηκε πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν μία κακή παρένθεση». Τέλος ο αρχηγός του Διομήδη Γιώργος Ζαραβίνας σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους διαιτητές, διότι πρέπει να λέμε και το σωστό, ότι ήταν πολύ καλοί και βοήθησαν με την παρουσία τους να γίνει ένα δίκαιο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη, στο δεύτερο η ΑΕΚ τα περιόρισε αισθητά, εμείς όχι».

Keywords
Τυχαία Θέματα