Κολιτσιδάκης: «Θέλουμε το Κύπελλο, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός»

Δηλώσεις έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Κολιτσιδάκης, λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την Ασή Γωνιά, που θα διεξαχθεί στις 15.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (28/3) στη Σοχώρα.

Ο έμπειρος προπονητής της Επισκοπής τόνισε πως επιθυμία τους είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος, ενώ οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς όμως η κατάκτηση του τροπαίου να είναι ο βασικός φετινός τους στόχος….

«Στον τελικό του κυπέλλου συμμετέχουν οι δυο καλύτερες ομάδες του Νομού

όπου έχουν και την καλύτερη ποιότητα από όλες τη άλλες ομάδες του Ρεθύμνου, και εφόσον δεν συναντήθηκαν σε κάποιο παιχνίδι νωρίτερα στην διοργάνωση η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων τις έφερε αντιμέτωπες στον τελικό.

Ελπίζω και εύχομαι η ποιότητα των δυο ομάδων να βγει στο γήπεδο και γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να χαρεί αυτή την γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και στο τέλος να χειροκροτήσουμε όλοι τον νικητή. Εμάς βέβαια ο βασικός μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα, είμαστε πρώτοι και το μυαλό μας είναι να παραμείνουμε εκεί.

Σίγουρα όμως όταν συμμετέχεις σε ένα τελικό Κυπέλλου δεν θέλεις να χάσεις. Οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσω θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε το κύπελλο.

Η ομάδα μας και πέρυσι ήταν κυπελλούχος και θέλουμε να κρατήσουμε το τρόπαιο και φέτος, δεν λέμε όχι στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός, θέλουμε να έχουμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος και να το κατακτήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα