«Κόλλησε» η Γιουβέντους

Στο 1-1 με την Κάλιαρι έμεινε η Γιουβέντους η οποία παρέμεινε στην κορυφή μετά την ήττα της Ουντινέζε.

Για 18ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη παρέμεινε η Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό μόνο θετικό δεν είναι από τη στιγμή που έγινε με εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Κάλιαρι. Ο Βούσινιτς στο 7’ έβαλε μπροστά στο σκορ τη «γηραιά κυρία», με τον Κοσού ωστόσο να ισοφαρίζει στο 48’ για τους φιλοξενούμενους.

Οι πολλές απουσίες που είχε η Ουντινέζε, εμφανίστηκαν στο παιχνίδι με την Τζένοα, όπου οι «ζέβρες» ηττήθηκαν με 3-2. Ο Φερονέτι

στο 14’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι «γκριφόνι» χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να ανατρέψουν το σκορ. Ο Γκράνκβιστ ισοφάρισε στο 49’ με τον Γιάνκοβιτς δύο λεπτά αργότερα να ολοκληρώνει την ανατροπή. Ο Παλάσιο ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι στο 71’ κάνοντας το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντι Νατάλε στο 75’.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κατάφερε να ξεφύγει η Κιέβο που επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Παλέρμο με τέρμα του Σαμάρκο στο 50’. Σημαντική νίκη πήρε και η Πάρμα με 3-1 απέναντι στη Σιένα. Ο Μπιαμπιανί στο 24’ άνοιξε το σκορ, με τον Βαλιάνι στο 66’ να κάνει το 2-0. Οι «ιππόκαμποι» μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τέρμα του Γκρόσι στο 79’, για να έρθει ο Τζιοβίνκο στο 94’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής έμεινε η Τσεζένα η οποία επικράτησε 3-1 της Νοβάρα. Ο Μούτου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας δύο γκολ (20’, 39’) με το αυτογκόλ του Ριναούντο στο 45’ να κάνει το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τέρμα του Μοριμότο στο 89’. Τέλος η Λέτσε πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στο «Αρτέμιο Φράνκι απέναντι στη Φιορεντίνα. «Χρυσός» σκόρερ για τους «τζιαλορόσι» ήταν ο Ντι Μικέλε στο 66’ με πέναλτι.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του Καμπιονάτο, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα