«Κόλλησε» η Τσέλσι

Στο ισόπαλο 1-1 με τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» έμεινε η Τσέλσι χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Πολύ σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της να βρεθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ και να διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League έχασε η Τσέλσι στο «Κρέιβεν Κότατζ» απέναντι στη Φούλαμ, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους «μπλε», καθώς προηγήθηκαν σε ένα κομβικό σημείο

της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Φρανκ Λάμπαρντ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστοχώντας δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, δεν μπόρεσαν να πάρουν την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς ο Ντέμπσεϊ στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, κόβοντας το δρόμο της Τσέλσι προς την 4η θέση, καθώς πλέον απέχει δύο βαθμούς από αυτή.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Κέλι, Ρίισε, Χάνγκελαντ, Χιούζ, Μέρφι (74’ Ετούχου), Νταφ, Ντιαρά, Φρέι (88' Κασάνικλιτς), Ντέμπσεϊ, Ντεμπελέ.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Μπερτράν, Ραμίρες (83’ Ντρογκμπά), Λάμπαρντ, Μίκελ, Μεϊρέλες (70’ Μάτα), Τόρες, Καλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα