Κωνσταντίνου: «Ευκαιρία ζωής ο Παναθηναϊκός»

Η 18χρονη Κύπρια ακραία του Παναθηναϊκού, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, «αποκαλύπτεται» στην «ΠΡΑΣΙΝΗ».

«Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά»! Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, βαδίζει στο δρόμο που έχουν… χαράξει οι γονείς της, Ρούλα Κατσαμπή και Αντώνης Κωνσταντίνου, και εξελίσσεται ως το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε η Κύπρος και φέτος θα αγωνίζεται στον Πρωταθλητή Ελλάδας,

Παναθηναϊκό.

Η 18χρονη ακραία, μπορεί να ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της, η οποία έχει πανηγυρίσει και Πρωτάθλημα με το «τριφύλλι» στην καρδιά, Ρούλα Κατσαμπή, ωστόσο έχει βάλει σκοπό ζωής να…. χαράξει τον δικό της δρόμο, γράφοντας την δική της ιστορία με την πράσινη φανέλα.

Η όμορφη Κύπρια, με το… φονικό σερβίς, με το οποίο τη σεζόν που μας πέρασε χάρισε το 28ο Κύπελλο Κύπρου στην ΑΕ Λεμεσού, πέρασε το κατώφλι του Παναθηναϊκού, με μοναδικό στόχο να βαρεθεί να σηκώνει Κούπες.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου στην πρώτη της αποκαλυπτική συνέντευξη μοιράστηκε τα μελλοντικά της σχέδια με τους αναγνώστες της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ».

Πότε ξεκίνησες να παίζεις βόλεϊ και γιατί;
«Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ 9 χρόνων. Η αλήθεια είναι πως μέχρι αυτή την ηλικία αν και ήμουν καθημερινά μέσα στα γήπεδα, μαζί με την μαμά μου και τον πατέρα μου δεν ήθελα να ασχοληθώ με το άθλημα. Τελικά μια μέρα μου είπε η μαμά μου να δοκιμάσω και εάν δεν μου αρέσει τότε να σταματήσω. Από την μέρα όμως που μπήκα στο γήπεδο ως αθλήτρια, δεν πρόκειται να αποχωριστώ ποτέ το βόλεϊ»!

Πλέον, στα 18 σου, θεωρείς ευχή ή… κατάρα να έχεις γονείς που έχουν κατακτήσει την κορυφή και να περιμένουν και από εσένα το ίδιο;
«Είμαι πραγματικά περήφανη για τους γονείς μου. Το θεωρώ ευχή να έχω τόσο καταρτισμένους γονείς, μιας και εγώ η ίδια βαδίζω στον δρόμο που έχουν χαράξει. Είναι πλεονέκτημα και τύχη να έχω γονείς που να έχουν πετύχει πολλά στο βόλεϊ, επειδή από αυτούς έχω μάθει και εξακολουθώ να μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα και αυτό με κάνει καλύτερη σε πολλούς τομείς της ζωής μου. Αυτό όμως που κάνω εγώ, το κάνω επειδή το αγαπώ και δεν έχω νιώσει ποτέ την πίεση πως πρέπει να παίζω επειδή οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Θέλω να… χαράξω την δική μου πορεία και εύχομαι να είναι το ίδιο πετυχημένη με τους γονείς μου. Είναι υπέροχο να βλέπεις τους γονείς σου να κάνουν αυτό που αγαπούν ειδικά όταν είναι και δικιά σου αγάπη».

Ήταν όνειρό σου να έρθεις και εσύ στην ομάδα, όπου έχει πρωταγωνιστήσει και η μαμά σου, με σκοπό να το πετύχεις και εσύ;
«Πιστεύω πως όνειρο κάθε παίκτριας είναι να ενταχθεί και να παίξει με την φανέλα του Παναθηναϊκού μιας και έχει επιδείξει την αξιοζήλευτη πορεία του με τη πάροδο των χρόνων με τόσα Πρωταθλήματα και Κύπελλα που έχει κατακτήσει. Ο Παναθηναϊκός πάντα στα μάτια μου φάνταζε ως μια ευκαιρία ζωής και χαίρομαι που τελικά μου δόθηκε. Το γεγονός πως και η μαμά μου έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναθηναϊκού με πωρώνει περισσότερο στο να βάλω πείσμα για να πετύχω και εγώ ότι και εκείνη, να πανηγυρίσω ένα ή περισσότερα Πρωτάθλημα με την πράσινη φανέλα»!

Πέρυσι είχες τον

Keywords
Τυχαία Θέματα