Κοντά σε Χίλντεμπραντ η Σάλκε

Με τον Ραλφ Φίρμαν να μπαίνει στα… πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς, στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Καϊζερσλάουτερν, η Σάλκε βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην ομάδα της Βεσταφαλίας μόνο ο 35χρονος Ματίας Σόμπερ και ο 21χρονος Λαρς Ούνερσταλ, ο Χουμπ Στέφενς ζήτησε την απόκτηση ενός ακόμη γκολκίπερ. Και από την στιγμή που την συγκεκριμένη περίοδο μπορεί να αποκτηθεί μόνο ελεύθερος ποδοσφαιριστής τα βλέμματα έχουν στραφεί πάνω στον Τίμο Χίλντεμπραντ.

Ο 32χρονος

Γερμανός πορτιέρο, ο οποίος το καλοκαίρι έκανε τον… δύσκολο στην ΑΕΚ, θεωρώντας δεδομένο ότι θα βρει ομάδα, δεν έχει υπογράψει πουθενά και απλά προπονείται με την δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης.

Τώρα, όμως, φαίνεται ότι η Σάλκε θα του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από τέσσερις μήνες απραξίας.

 

Για έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα