Κονταδόρ: «Τα όνειρά μου κατέρρευσαν»

21:41 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Απογοητευμένος, αλλά αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του, εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός ποδηλάτης.

Απογοητευμένος από την κατάληξη της υπόθεσής τους στο CAS εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Κονταδόρ, λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της διετούς τιμωρίας του και της αφαίρεσης του τίτλου του περσινού πρωταθλητή του Γύρου Γαλλίας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στην πατρίδα του, ο Ισπανός ποδηλάτης επέμεινε στην αθωότητά του: «Τα όνειρά μου κατέρρευσαν. Δεν υπήρξε ούτε ένα πρωί που να μη

σκέφτηκα πώς μπήκα σε αυτή την κατάσταση. Δε θα ευχόμουν σε κανέναν να περάσει το χρόνο που πέρασα εγώ. Όλοι λένε ότι είμαι ένοχος για κάτι που είναι ενάντια στις ηθικές μου αρχές. Το αίσθημα της αδικίας είναι τρομερό… Όλους αυτούς τους μήνες έκανα ό,τι μπορούσα για να αποδείξω την αθωότητά μου. Νιώθω μια περίεργη ικανοποίηση για το γεγονός ότι τουλάχιστον αυτή η υπόθεση τέλειωσε. Και μάλιστα για ένα ποσοστό κλενβουτερόλης που ήταν τόσο μικρό, ώστε δε θα μπορούσε καν να επηρεάσει την απόδοσή μου».

Ο Κονταδόρ ξεκαθάρισε πάντως πως δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από το άθλημα: «Θέλω να αφήσω καλές αναμνήσεις για τους οπαδούς μου και να έχω εγώ αναμνήσεις ότι έκανα καλά τη δουλειά μου. Κάθε νίκη μου δεν ήταν μόνο για μένα, αλλά και για όλους τους ανθρώπους που χαίρονταν με αυτές. Εκείνοι θα αποφασίσουν αν είμαι ή όχι πρωταθλητής. Θα συνεχίσω να ποδηλατώ «καθαρά», όπως έκανα πάντα και θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα