Κόντρα στο Νιου Τζέρζεϊ

01:14 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο δήμαρχος του Νιου Τζέρζεϊ ξεκίνησε διένεξη με τους Ντέβιλς και άλλα νέα από τον χώρο του χόκεϊ επί πάγου.

Συγκεκριμένα, ο πολιτικός άρχοντας της πόλης κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς, Jeff Vanderbeek, για ανήθικη επιδίωξη οικονομικού κέρδους. Φαίνεται, δηλαδή, πως οι «διάβολοι» εξασφάλισαν νομικά 2.7 εκατομμύρια δολάρια από έσοδα στο πάρκινγκ του κλειστού της πόλης, ενώ οι Ντέβιλς δεν έχουν

προσφέρει... δολάριο από το 2005 για το «Prudential Center». Από τότε, άλλωστε, έχει αρχίσει η κόντρα με τον δήμο, ο οποίος συντηρεί χωρίς βοήθεια το κλειστό.

Αναποφάσιστοι στους Κανάκς

Για άλλη μία φορά άρχισαν συζητήσεις για τον βασικό τερματοφύλακα των Βανκούβερ Κανάκς. Οι... μισοί θεωρούν πως ο Cory Schneider θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία και οι υπόλοιποι στηρίζουν τον Roberto Luongo. Αν υπάρξει σωστή διαχείριση, τότε το... πρόβλημα μπορεί να μετατραπεί σε πλεονέκτημα για τους φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος.

Χωρίς Neal οι Πένγκουινς

Δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον James Neal οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς στον αποψινό (ξημερώματα 06/04) τους κρίσιμο αγώνα εναντίον των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς. Μάλιστα ο Neal παραμένει αμφίβολος για το τελευταίο ματς της regular season κόντρα στους Φιλαδέλφεια Φλάιερς.

Αμφίβολος ο Carter

Δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Jeff Carter στο αποψινό (ξημερώματα 06/04) ματς των Λος Άντζελες Κινγκς με τους Σαν Χοσέ Σαρκς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ενδέχεται να κρίνει την τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL, αλλά ο Carter δεν έκανε προπόνηση την Τετάρτη (04/04).

Τα παιχνίδια για θέσεις ντραφτ

Αυτή την ώρα, οι Κολόμπους Μπλου Τζάκετς είναι σίγουρα τελευταίοι, οι Έντμοντον Όιλερς προτελευταίοι και οι Μόντρεαλ Κανάντιενς τρίτοι από το τέλος της συνολικής κατάταξης της λίγκας. Οι θέσεις των ντραφτ θα καθοριστούν με βάση την συγκεκριμένη... αντίστροφη βαθμολογία και οι ομάδες που έχουν ήδη αποκλειστεί μάλλον δεν θα... σκιστούν στα δύο τελευταία παιχνίδια της regular season.

NCAA Frozen Four

Το Γιούνιον θα αντιμετωπίσει το Φέρις Στέιτ και η Μινεσότα το Μπόστον στα δύο ημιτελικά του NCAA Frozen Four τα ξημερώματα της Παρασκευής (06/04). Ο τελικός που θα αναδείξει τον φετινό εθνικό πρωταθλητή θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (08/04).

Keywords
Τυχαία Θέματα