Κορδονούρης: «Μας λείπει το θετικό αποτέλεσμα»

Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ρούβα, την πορεία της ομάδας στη football league 2, τα οικονομικά προβλήματα των συλλόγων, αλλά και το πότε σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο μίλησε ο Παναγιώτης Κορδονούρης σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου.

Ο έμπειρος αμυντικός με συνέντευξη που παραχώρησε στον Athletic Radio αναφέρθηκε ακόμη στη σημασία που πρέπει να δείξουν οι ομάδες στις ακαδημίες,

ενώ σχολίασε και το προσεχές ματς που δίνει ο Ρούβας με αντίπαλο τον ΑΟ Γλυφάδας:

Για την επιλογή του να επιλέξει τον Ρούβα για την συνέχιση της καριέρας του: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον Α.Ο.Χανίων. Για οικογενειακούς κυρίως λόγους. Ήθελα να έρθω ξανά στο Ηράκλειο. Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει προβλήματα και δυσκολίες και ήθελα να είναι δίπλα στην οικογένειά μου. Γι΄αυτό πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τα Χανιά.

Στον Ρούβα με ήθελαν και είναι διπλή η ευτυχία μου που ήρθα τελικά στην ομάδα της Γέργερης, αφού έχει όλα τα φόντα να παραμείνει στην Football League 2, αλλά και το σημαντικό είναι ότι θα μείνω στην Κρήτη. Είναι πρόκληση για μένα να κρατήσουμε τον Ρούβα στην κατηγορία».

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ρούβα: «Το ξεκίνημά μας δεν είναι καλό από πλευράς αποτελεσμάτων. Η ομάδα όμως έχει καλό υλικό και μπορεί να σωθεί. Η βαθμολογική της θέση δεν είναι ό,τι καλύτερο για όλους μας και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Το τεχνικό τιμ είναι αξιόλογο και πιστεύω ότι μας λείπει μόνο το θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει η ψυχολογία μας».

Για το προσεχές ματς με την Γλυφάδα: «Η νίκη είναι μονόδρομος. Στο ματς με την Ζάκυνθο είχαμε κακοτυχία και χάσαμε με ένα γκολ στο τέλος που μπήκε λόγω αέρα. Η οδύσσεια που περάσαμε στο ταξίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Είμαστε στενοχωρημένοι, πεισμωμένοι, αλλά όχι απογοητευμένοι. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς με την Γλυφάδα και με… μισό μηδέν και ας το βάλει και… ο αέρας. Είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει κριθεί τίποτα για την παραμονή μας».

Για το επόμενο ματς με τον Α.Ο.Χανίων: «Έχω συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και δεν θα αγωνιστώ στο ντέρμπι στα Χανιά την μεθεπόμενη αγωνιστική αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα. Θα είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Εύχομαι το καλύτερο και για την Χανιώτικη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα».

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων: «Θα πρέπει οι αρμόδιοι να καταλάβουν ότι ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Σούπερ Λιγκ. Θα πρέπει να δουν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στις ομάδες σε όλες τις κατηγορίες. Η οικονομική κρίση πλήττει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Υποχρεώσεις και απαιτήσεις μεγάλες. Κατά την γνώμη στην Football League 2 θα έπρεπε να υπάρχει ένας μόνο όμιλος».

Για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Οι ελληνικές ομάδες στρέφονται στον Έλληνα ποδοσφαιριστή επιτέλους. Έχουν υποτιμήσει τον Έλληνα παίκτη. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου Έλληνες παίκτες δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε από τις Ελληνικές ομάδες και διαπρέπουν στο εξωτερικό όπως ο Κ

Keywords
Τυχαία Θέματα