Κόρινθος-Μανδραϊκός 2-0

Η Κόρινθος ξεκίνησε με νίκη επί του Μανδραϊκού τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, δίνοντας το πρώτο παιχνίδι της στη σεζόν για την δεύτερη αγωνιστική.

Οι Κορίνθιοι είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε γκολ και να κάμψουν την αντίσταση του Μανδραϊκού. Οι 600 οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κορίνθου άλλωστε, δεν είδαν καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενος να έχουν λίγες καλές στιγμές αλλά χωρίς να καταφέρουν κάτι παραπάνω από το να σπαταλήσουν

τις ευκαιρίες.

Στην επανάληψη η Κόρινθος «ανέβηκε» αισθητά και στο 63’ του φάουλ του Φίλη κατέληξε στα δίχτυα του Τσουκαλά για το προβάδισμα των γηπεδούχων. Μετά το γκολ το ματς «ζωντάνεψε» ενώ έγινε και αρκετά δυνατό με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυο αποβολές.

Στο 74’ ο Μαρκάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από το ρέφερι Ευαγγέλου και άφησε τον Μανδραϊκό με δέκα παίκτες, ενώ το ίδιο έγινε και με παίκτη της Κορίνθου, αφού στο 79’ ο Σιώκος δέχθηκε επίσης δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι αποβολές πάντως δεν επηρέασαν την Κόρινθο που κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ στο 83’ με τον Βαγγέλη, κάτι που της εξασφάλισε την νίκη και τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βαγγελής (93' Φραγκάκης), Σπυρόπουλος, Σεϊτάι (88' Τσουμάκας), Λουμπαρδέας, Σιώκος, Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος (67' Μπαλτζής)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Μαρκάκης, Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Κοκλιώτης, Κωνσταντινίδης (57' Παπαδόπουλος), Αλημπάς (72' Δήμος), Φώσκολος (65' Ραπτόπουλος), Τουρνάς, Γκαβζίδης

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα