Κουντούρης: «Απόλυτος άρχοντας ο Καλμαζίδης»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη βρέθηκε στο κλειστό του Ρέντη για να εκφράσει τη στήριξη και τη συμπαράστασή του στους πρωταθλητές.

Τη συμπαράστασή του στην ομάδα και τη στήριξή του στον Γιάννη Καλμαζίδη εξέφρασε ο Μιχάλης Κουντούρης στη σημερινή (14/10) του επίσκεψη στο κλειστό του Ρέντη, λίγο πριν οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στην Α1.

«Τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει αναλάβει ο κόσμος του Ολυμπιακού και από το υστέρημά του έχει δημιουργήσει το οικονομικό υπόβαθρο προκειμένου να

στηθεί η ομάδα. Μέσα από την προσπάθειά σας πρέπει να δικαιώσετε τους φιλάθλους μας», τόνισε ο πρόεδρος του Εραστιτέχνη και πρόσθεσε: «Θέλω να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και οι τραυματισμοί που είχατε στην προετοιμασία να είναι οι τελευταίοι. Είμαστε μία καινούργια Διοίκηση και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά τα προβλήματα των τελευταίων ετών.

Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να μην ασχολείστε με τίποτε άλλο πέρα από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις. Σίγουρα το οικονομικό περιβάλλον στη χώρα μας είναι δύσκολο αλλά δικό μας μέλημα είναι να έχετε το μυαλό σας στα αγωνιστικά. Έχω δει στις προπονήσεις και στα φιλικά ότι βγάζετε μία δυναμική μέσα στο παιχνίδι και πιστεύουμε ότι, μαζί με τους προπονητές σας, χτίζετε μία ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε ο Ολυμπιακός και στοχεύουμε πάντα στο πρωτάθλημα.

Ό,τι προβλήματα υπάρχουν θέλουμε να λύνονται το γρηγορότερο δυνατό για αυτό το λόγο θα απευθύνεστε άμεσα στον επικεφαλής του ΤΑΑ, Παντελή Ταρνατώρο και τον Βασίλη Καλλιμάνη. Απόλυτος άρχοντας εδώ μέσα είναι ο προπονητής σας, Γιάννης Καλμαζίδης και δεν θα δικαιολογήσουμε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα. Χαίρομαι πάντως που μαθαίνω ότι επικρατεί οικογενειακό κλίμα και έτσι πρέπει να φτάσουμε έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Εκτός από τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ, Μιχάλη Κουντούρη, στο κλειστό του Ρέντη παρευρέθησαν οτο μέλος του Δ.Σ., Λευτέρης Χρυσοφάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ, Αλέξανδρος Αδαμαντόπουλος, ο Γ.Γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Δαλέζιος, ο Ταμίας του Δ.Σ., Δήμος Λαζαρίδης, ο Γενικός Αρχηγός του ΟΣΦΠ, Βασίλης Δρακόπουλος και ο team manager Βασίλης Καλλιμάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα