Κουράκης: «Τον επιθετικό τον κάνουν μάγκα οι συμπαίκτες του»

Ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΟ Κρουσσώνα, Νίκος Κουράκης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΟΑΝ, τους στόχους του συλλόγου, αλλά και τους προσωπικούς του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Για τη νίκη επί του ΑΟΑΝ

και τα 4 γκολ που πέτυχε….

Δεν το γύρισα εγώ το ματς, ήταν μια συνολική προσπάθεια. Τον επιθετικό τον κάνουν μάγκα οι συμπαίκτες του. Τα γκολ τα έβαλε ο ΠΑΟΚ και όχι ο Κουράκης. Εγώ απλά βρέθηκα στις φάσεις και σκόραρα. Το 4-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Ο ΑΟΑΝ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε σωστή κυκλοφορία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Τούτσο για τα καλά του λόγια προς το πρόσωπο μου.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα…

Όλες οι ομάδες πρέπει να έχουμε στόχο την σωτηρία και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού γιατί πέφτουν πολλές ομάδες. Είναι ένα δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα που όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε.

Για το κλίμα στον ΠΑΟΚ…

Είμαστε μια παρέα, είχαμε κάποια προβλήματα αλλά τα λύσαμε. Γίνανε κάποιες διοικητικές αλλαγές και βρίσκουμε σιγά σιγά το δρόμο μας. Ξεπεράσαμε τις αρχικές δυσκολίες, πήραμε δύο δύσκολες προκρίσεις στο κύπελλο που μας ανέβασαν την ψυχολογία και έχουμε ενα καλό και οικογενειακό κλίμα.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Επισκοπή και την πρόταση που του έγινε το καλοκαίρι από την ομάδα του Ρεθύμνου…

Θα είναι ένα δύσκολο ματς όπως όλα όσα θα δώσουμε στο πρωτάθλημα. Με όποια ομάδα και να παίξεις χρειάζεται προσοχή, πόσο μάλλον με την Επισκοπή. Μου έγινε μια τιμητική πρόταση το καλοκαίρι , πολύ καλή οικονομικά και ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση. Κάποιες υποχρεώσεις με ανάγκασαν να αρνηθώ και να μείνω στο χωριό μου.

Για τους προσωπικούς του στόχους…

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να βγω πρώτος σκόρερ. Εγώ κοιτάω από την μεριά μου να βοηθάω την ομάδα μου. Είχα πει το καλοκαίρι πως θέλω να κάνω μία καλή χρονιά και να σταματήσω αν και θα μπορούσα να παίξω κι άλλο. Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ και άλλα χρόνια αλλά αυτό εξαρτάται από το πρόβλημα που έχω στο πόδι μου. Αν αντέχω θα παίξω κι άλλο.

Για το ποιος πιστεύει πως είναι το φαβορί για το πρωταθλημα…

Υπάρχουν κάποιες ομάδες που θα το παλέψουν μέχρι τέλος πιθανόν. Εγώ ξεχωρίζω τον ΠΟΑ, την Χερσόνησο, την Επισκοπή και τον Γιούχτα. Εμείς θεωρώ πως πάμε καλά τελευταία και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε ψηλότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα