Κράτησε το 1-1 η Αρχεντίνος

Αν και τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, η Αρχεντίνος Τζούνιορς κράτησε το 1-1 με την Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν.

Το συγκεκριμένο ματς ήταν στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Clausura της Αργεντινής. Μάλιστα αποτέλεσε το ντεμπούτο του Λεονάρδο Αστράδα στον πάγκο των γηπεδούχων.

Στην αρχή του αγώνα, ο Νερέα Φερνάντεζ, τερματοφύλακας της Αρχεντίνος δέχθηκε πίεση, αλλά η Σαν Μαρτίν άνοιξε το σκορ υπέρ των... γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, στο 26ο λεπτό ο Κρίστιαν Γκραμπίνσκι σημείωσε αυτογκόλ και συνέχισε τη... παράδοση.

Το 1-0 «ανέβασε» την Αρχεντίνος και το παιχνίδι ισορρόπησε. Ωστόσο, ο χαρισματικός σκόρερ, Γκαστόν Καπράρι, ισοφάρισε σε 1-1 στο 65ο λεπτό. Ακολούθησε η αποβολή του Φερνάντεζ για αντιαθλητικό φάουλ εκτός της περιοχής του στο 75ο λεπτό και ο Χουάν Χοσέ Μοράλες, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο 1-0, ανέλαβε την υπεράσπιση της εστίας της ομάδας του στα τελευταία 15 λεπτά.

Παρά την συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα, οι γηπεδούχοι κράτησαν την ισοπαλία και έφθασαν στους πέντε βαθμούς. Επτά συμπλήρωσε, από την πλευρά της, η ομάδα του Σαν Χουάν.

Αρχεντίνος Τζούνιορς: Φερνάντεζ, Μπαρζόλα, Τορέν (57' Μπατίστα), Σάμπια, Εσκουδέρο (28' Όμπερμαν), Πρόσπερι, Χερνάντεζ (71' Ραμίρεζ), Λάμπα, Ινίγκεζ, Μοράλες, Μπροτναγκαράι.
Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν: Πόκρινιτς, Γκραμπίνσκι, Σόσα, Λάντα, Μάς, Βαγκνερ (62' Καντέρα), Μπογάδο (67' Καρούσκα), Αφρακίνο, Πότζι (82' Γκαρσία), Πένκο, Καπράρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα