Κρεμάει τα παπούτσια του ο Ρομπέρτο Κάρλος

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, μόλις ολοκληρωθεί το ρωσικό πρωτάθλημα, ανακοίνωσε ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος άσος διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του και φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος αγωνίζεται στην Ανζί, ενώ είχε διατελέσει για ένα διάστημα και προπονητής της ομάδας.

Μιλώντας στην «Marca», ο Βραζιλιάνος

άσος τόνισε πως θα συνεχίσει στην Ανζί ως βοηθός προπονητή: «Είναι καιρός να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Έχω παίξει για πολλά χρόνια και το σώμα δεν αντέχει άλλο. Θα συνεχίσω ως βοηθός προπονητή, γιατί έχω συμβόλαιο με την ομάδα.

Πήρε χρόνος για να προετοιμαστώ για αυτήν τη στιγμή. Η Ανζί με εμπιστεύτηκε να τη βοηθήσω να χτίσουμε μια ομάδα που θα είναι ανάμεσα στις καλύτερες. Ο πρόεδρος μου ζήτησε να βοηθήσω να βάλουμε τις υποδομές για τα επόμενα 10 χρόνια.

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν θα δουλέψεις στη Ρεάλ, αλλά ο Σουλεϊμάν Κερίμοφ μου έχει δώσει να προχωρήσω ένα πρότζεκτ στην Ανζί.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος αγωνίστηκε 11 χρόνια στη Ρεάλ, όπου είχε 584 συμμετοχές και 71 γκολ, ενώ κατέκτησε τρεις φορές το Champions League.

Με την Εθνική Βραζιλίας μετράει 125 συμμετοχές και 11 γκολ. Με τη Σελεσάο έχει κατακτήσει το Μουντιάλ το 2002, το Κόπα Αμέρικα το 1997 και το 1999 και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 1997.

Keywords
Τυχαία Θέματα