Κρις Μπος: «Περιμένω τη σειρά μου»

05:52 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν έχει αποκλειστεί η συμμετοχή του Κρις Μπος στον τέταρτο τελικό της Ανατολής και φαίνεται πως οι Μαϊάμι Χιτ τον περιμένουν… απελπισμένα.

Ύστερα από σερί πέντε νικών, τρεις με Ιντιάνα Πέισερς και δύο με Μπόστον Σέλτικς, η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα ηττήθηκε με κάτω-τα-χέρια στο «TD Garden», οπότε οι «κέλτες» μείωσαν σε 2-1. Μάλιστα ακολουθεί δεύτερο ματς στη Βοστόνη αύριο τα ξημερώματα (04/06, 03:30), στο οποίο ο Μπος κρίνεται αμφίβολος.

«Απλά περιμένω τη σειρά

μου» δήλωσε ο πρώτος ριμπάουντερ των Χιτ, ενώ ο Σποέλστρα συμπλήρωσε: «Επανεξετάζεται καθημερινά». Πάντως ο Μπος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (02/06) με τους συμπαίκτες του και φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Αν και η παρουσία του στο πέμπτο ματς συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, η συμμετοχή του στο τέταρτο θα κριθεί την ύστατη ώρα, αλλά είναι απίθανη.

«Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει ο Κρις. Δεν θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι ελπίζοντας πως θα είναι μαζί μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε, σαν να μην είναι διαθέσιμος» υποστήριξε ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος μάλλον χρειάζεται επείγοντος τις βοήθειες του Μπος, κάτι που αποδείχθηκε στο τρίτο παιχνίδι εναντίον των Σέλτικς. Άλλωστε οι Σέλτικς αποκτούν, μέσω Κέβιν Γκαρνέτ, σημαντικότατο πλεονέκτημα στη ρακέτα.

Πάντως, οι Χιτ δεν ξεχνούν πως κέρδισαν ήδη δύο φορές τους εκπρόσωπους της Μασαχουσέτης, χωρίς τον Μπος. Συγκεκριμένα, ο Σποέλστρα δήλωσε σχετικά: «Δύο χρόνια απλά χάναμε χωρίς τον Κρις. Δεν ήμασταν θετικοί. Αυτές οι νίκες ανέβασαν τη ψυχολογία μας», ενώ ο Τζέιμς υποστήριξε: «Έχουμε παίξει σπουδαίο μπάσκετ, από τότε που τραυματίστηκε. Πολλοί παίκτες έχουν ανέβει επίπεδο εν τη απουσία του».

Από την πλευρά του, ο Σέιν Μπατίερ σχολίασε: «Δεν μπορεί κάποιος να καλύψει τη μισή προσφορά του Κρις Μπος. Το σημαντικό είναι να γίνει υγιής. Στη συνέχεια θα μας βοηθήσει, αλλά δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά τώρα. Είμαστε 2-1 στη σειρά και θα μπορούσαμε να είχαμε βρεθεί σε χειρότερη θέση».

Όπως και να έχει, οι ήττες των Χιτ προκαλούν κριτική, είτε με τον Μπος, είτε χωρίς. Άλλωστε οι εκπρόσωποι του Μαΐάμι αποτελούν το φαβορί της Ανατολής. Πάντως στις ήττες χωρίς τον Μπος φαίνεται περισσότερο κάποια πιθανή αρνητική απόδοση του Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος δεν έχει χάσει τη ψυχραιμία του, ύστερα από την κακή του εμφάνιση στον τρίτο τελικό: «Έκανα το παιχνίδι μου και σούταρα, όταν έπρεπε. Υποθέτω πως δεν ήταν η βραδιά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα