Κρίθηκε στα πέναλτι (4-3) η πρόκριση του Πλατανιά

Χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής στον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Οδυσσέα Αναγέννησης και τον Πλατανιά, αφού δεν σημειώθηκε γκολ στην κανονική διάρκεια και στην ημίωρη παράταση.

Την πρόκριση στην 4η φάση του θεσμού πήρε η ομάδα των Χανίων, η οποία στις 21 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί την Κέρκυρα.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλή απόδοση, δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες,

γεγονός που δικαιολογεί απόλυτα το 0-0 στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης με τις όποιες καθυστερήσεις, αλλά και στα υπόλοιπα τριάντα της παράτασης.

Από την άσπρη βούλα για τον Πλατανιά ευστόχησαν οι Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Κουρτεσιώτης, Ναζλίδης, ενώ ο Μαραγκουδάκης, δεν κατάφερε να βρει στόχο στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Για λογαριασμό του Οδυσσέα, σκόραραν οι Μαγκανάς, Δρούζας και Γκάγκας. Το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κοσμάς, απέκρουσε ο Λαζαρίδης, ενώ ο Μπλατσέρης, έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Αγγελάκης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, ο οποίος στο 111΄απέβαλλε τον Μπασιούκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ «κιτρίνισε» τους Γκάγκα, Δρούζα, Κοσμά, Θεοδωρέλη.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ (Σάκης Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Δρούζας, Μπλατσέρης, Μπακανος (95' Χατζημιχαήλ), Ζάρκοφ, Κεφαλάς (80' Μαγκανάς), Πιπινίκας (57' Τσελεμπής), Κοσμάς, Μπασιούκας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος (106' Τσοντάκης), Τζανής, Θεοδωρέλης (91' Ραπτάκης), Πότσι, Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Δράμι (58' Τσεσμελής).

Keywords
Τυχαία Θέματα