Κύριε Υπουργέ...φορολογήστε τις συνεντεύξεις, μήπως σταματήσει ο Τσάκας!

Το είχα γραψει και πριν λίγες ημέρες και το ξαναγράφω και σήμερα, δύο ημέρες πριν το ντέρμπι του Φαλήρου... Στον Ολυμπιακό άπαντες και κυρίως ο κόσμος, ευελπιστούν το Σάββατο το βράδυ στο "Καραϊσκάκης" να δώσει το παρών ο Βλάσης Τσάκας οεο!

Πραγματικά για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, παραμονές ενός ντέρμπι "αιωνίων" η ατμόσφαιρα όχι απλώς δεν έχει "πυροδοτηθεί" από κάποιον ή κάποιους(πέραν

των κλασικών δηλώσεων), αλλά μπορώ να πω ότι αν μη τι άλλο ότι λόγω Βλάσση Τσάκα έχει αρχίσει να αποκτά μία κάποια γραφικότητα!

Ο τύπος πραγματικά και πέραν της πλάκας απλά δεν υπάρχει... Δηλώσεις επί δηλώσεων, η χάρη του πλέον έχει φτάσει μέχρι και την Βραζιλία, όπου σήμερα εμφανίζεται να δηλώνει οτι τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην χώρα του καφέ για να μιλήσει λέει αυτός, για την μετεγγραφή Ροναλντίνιο και φυσικά έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλη την δημοσιότητα του ντέρμπι, όχι μόνο απο πλευράς "τριφυλλιού" , αλλά και γενικότερα... Στις αρχές της εβδομάδας μιλούσε και έλεγε για πριμ 1.000.000 ευρώ που κάπου στον δρόμο χάθηκε, στην συνέχεια δίκην μάντη Κάλχα μιλούσε για το σκορ του ντέρμπι 0-2 στο 60 και 1-3 τελικό και λίγες ώρες αργότερα "ξέθαβε" Ροναλντίνιο παρουσιάζοντάς τον ως πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού!!!!

Πραγματικά αν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την χώρα ο υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος έπαιρνε απόφαση να φορορογήσει τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις, ο Βλάσσης Τσάκας θα είχε σώσει την χώρα!!!

Απορώ πάντως και με πολλούς συναδέλφους πως είναι δυνατόν να εξακολουθούν να δίνουν βήμα σε έναν τύπο ο οποίος από την ημέρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο εξαπολύει την μία "μπαρούφα" μετά την άλλη! Και επειδή στην ζωή μου έχω κάνει και εγώ κάποια καλά deal , αν πιστεύετε εσείς ότι ο πρίγκηπας Αλ Σαούντ θα πάρει ποτέ τον Παναθηναϊκό , πείτε σας παρακαλώ και στον Τσάκα μπας και σταματήσει αυτόν τον ορυμαγδό των δηλώσεων!

Πάντως το γεγονός όλων όσων έχουν προηγηθεί και θα ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες μέχρι και την σέντρα του αγώνα με τον Βλάσση Τσάκα να μιλάει... ακόμα και στις κάμερες της τροχαίας με κάνουν να πιστεύω ότι τουλάχιστον απο επικοινωνιακής πλευράς ο Ολυμπιακός είναι κερδισμένος!

Από αγωνιστικής είναι το μεγάλο φαβορί και αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε αρκετά το στυλ παιχνιδιού που αναμένεται να επιλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Αν ο Τσάκας μέχρι αύριο δεν "μπουμπουνήσει" τίποτα καινούργιο!

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας·· ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα