Λαίμαργοι για σεξ και ανωμαλίες...

Συγκλονιστικές είναι οι καταθέσεις των θυμάτων που έπεσαν στα χέρια των αδίστακτων Αλβανών κακοποιών της άγριας συμμορίας με τα καλάσνικοφ, όπως αναφέρει το newsbomb.gr

Τα θύματα περιγράφουν στους αστυνομικούς καρέ καρέ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν.

Την ίδια στιγμή οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες παραδέχονται τη συμμετοχή τους σε πολλές από τις ληστείες, όχι όμως τους βιασμούς.

Τι είπε στην αστυνομία η 47χρονη - θύμα βιασμού της συμμορίας (Ηλιούπολη)

«.... Άκουσα από το σαλόνι θόρυβο, έπεσαν κάποια cd's και άκουσα βήματα. Αφού ο σύζυγός μου έλειπε και ο γιος μου κοιμόταν , σκέφτηκα πώς κάποιος άλλος είναι στο σπίτι και σκεπάστηκα με τα σεντόνια για να μην καταλάβουν πώς είμαι ξύπνια και έκανα πώς κοιμόμουν. Μπήκαν στο δωμάτιο μου και άνοιξαν τις ντουλάπες. Πάνω από το κρεβάτι είχα μια ντουλάπα και ο ένας με πάτησε προκειμένου να την ανοίξει. Τότε έβγαλα μια δυνατή κραυγή και κατάλαβαν πώς είμαι ξύπνια. Με απείλησαν με μαχαίρι με ρωτούσαν που είναι το αμάξι. Απαντούσα πώς δεν έχουμε αυτοκίνητο. Αυτός με το μαχαίρι, έδειξε προς το δωμάτιο του γιου μου και με ρώτησε τι είναι εκεί».

Διαβάστε περισσότερα για το «Λαίμαργοι για σεξ και ανωμαλίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα