«Λέει ψέμματα ο Clemens»

Η δίκη του Roger Clemens, 7-φορές νικητής Cy Young, συνεχίζεται και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

«Δεν πήρα στεροειδή» είχε δηλώσει το 2008 ο Clemens, αλλά το 2012 άρχισε από την αρχή η δίκη του αναφορικά με τη χρήση αντικανονικών ουσιών. «Ας μας βοηθήσει ο Θεός, αν ζούμε σε μία χώρα, όπου γίνονται τέτοιες δίκες με τον κατηγορούμενο να αρνείται πως διέπραξε έγκλημα» δήλωσε σήμερα (23/04) ο συνήγορος της πολιτείας. Η διαδικασία συνεχίζεται και θα καταθέσουν αρκετοί συμπαίκτες

και προπονητές του Clemens. Προφανώς η δίκη θα απασχολήσει τους φίλους του αθλήματος τους επόμενους μήνες.

Επιστρέφει ο Beltre

Ακόμα και σήμερα (ξημερώματα 25/04) μπορεί να επιστρέψει ο Adrian Beltre στο δυναμικό των Τέξας Ρέιντζερς. Φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το τράβηγμα στον δικέφαλο.

Έξω ο Bray

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο αριστερόχειρας pitcher, Bill Bray, από τους Σινσινάτι Ρεντς. Τη θέση του στο βασικό ρόστερ κατέλαβε ο δεξιόχειρας, J.J. Hoover.

Στη δεύτερη ομάδα ο Jurrjens

Η νέα αρνητική εμφάνιση του Jair Jurrjens υποχρέωσε τους Ατλάντα Μπρέιβς να τον υποβιβάσουν. Μέχρι στιγμής έχει 0-2 και 9.37 ERA σε τέσσερα ματς.

Μικροπρόβλημα ο Pence

Φαίνεται πως θα απουσιάσει από μερικά ματς ο right fielder των Φιλαδέλφεια Φίλις, Hunter Pence. Άλλωστε χτύπησε τον ώμο του και θα υποχρεωθεί να μείνει προσωρινά μακριά από τα γήπεδα.

Καλύτερα ο Adams

Αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στη δράση ο Matt Adams των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Έκανε μερικές ασκήσεις με το δεξιό του χέρι και δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι ακόμα στο 100%.

Τραυματίας ο Bay

Οι Νιου Γιορκ Μετς τοποθέτησαν τον left fielder, Jason Bay, στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών λόγω χτυπήματος στο πλευρό. Ο infielder, Zach Lutz, κλήθηκε παράλληλα στην πρώτη ομάδα.

Πρόοδος για Gardner

Διαθέσιμος θα είναι στις 3 Μαΐου, αλλά ο Brett Gardner των Νιου Γιορκ Γιάνκις άρχισε τις προπονήσεις. Πάντως δεν έχει δοκιμάσει ακόμα hits, αφού δεν έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία για τον τραυματισμό του στον ώμο.

Υποβιβασμός για Carroll

Τον outfielder, Brett Carroll, υποβίβασαν οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς στη δεύτερη ομάδα. Άλλωστε ο Rick Ankiel επανήλθε στο βασικό ρόστερ, οπότε περίσσευε ένας παίκτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα