Λεντλ: «Χρειάζεται εμπειρίες ο Μάρεϊ»

Ο Άντι Μάρεϊ, συνεργάζεται πλέον με τον Ιβάν Λεντλ και φαίνεται να έχει πείσει τον βετεράνο ρέκορντμαν πως μετά τους τρεις χαμένους τελικούς σε Grand Slam κάτι γίνεται...

O Λεντλ, είχε χάσει τους τέσσερις πρώτους τελικούς του σε Grand Slam και αργότερα κατέκτησε 8 τρόπαια και όπως εκτιμά, «ένα απ'τα στοιχεία του Άντι είναι το πως ωριμάζει ακόμα. Είναι ακόμα ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης. Φέτος είναι στα 25 του»

Ο Μάρεϊ

αντιμετωπίζει την τετάρτη 25/1 τον Ιάπωνα Νισικόρι στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν και έχει δρόμο ακόμα για τον τελικό.

«Χρειάζεται εμπειρίες. Μερικοί παίκτες είναι μαθαίνουν γρηγορότερα από άλλους. Εγώ ήμουν ένας απ'τους πιο αργούς. Απλά πρέπει να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά και δεν πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις. Όταν έρθει η στιγμή και ανοίξουν οι πόρτες, εσύ απλά θα πρέπει να περάσεις από μέσα» τονίζει ο 51χρονος προπονητής. «Όλοι το κάνουν θέμα το πως γίνεται ο Άντι να έχει χάσει σε 3 τελικούς Grand Slam, αναλογιστείτε όμως πως οι 2 ήταν εναντίον του Φέντερερ, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών».

Ελανε και μια σύγκριση με τον Τζόκοβιτς: «Όταν ο Μάρεϊ έχασε στον περσινό τελικό του ΑΟ απ΄τον Νόβακ, όλοι έλεγαν πως ήταν μια κακή ήττα για τον ίδιο, αν όμως έχανε στον τελικό του US Open 8 μήνες μετά, όλοι θα έλεγαν πως ο Τζόκοβιτς έκανε μια απίστευτη χρονιά και δικαιολογημένα τον κέρδισε. Κανείς δεν ήξερε την πορεία που θα είχε ο Τζόκοβιτς πέρυσι τέτοιον καιρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα