Λιανοκλάδι – Ταυρωπός 1-0

Το Λιανοκλάδι πήρε μια ακόμη σημαντική νίκη στην προσπάθεια παραμονής στη Δ’ εθνική με 1-0 επί του Ταυρωπού.

Ο Αγρότης Λιανοκλαδίου δεν χρειάστηκε να πιάσει υψηλή απόδοση και ένα πανέμορφο γκολ του -κορυφαίου του αγώνα- Κουτσούκου (9΄) ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στους «πράσινους».

Άτυχοι για μια ακόμη φορά οι γηπεδούχοι καθώς είδαν τους Στυλιανό και Νάσιο να αποχωρούν τραυματίες από την αναμέτρηση και να προστίθενται στα προβλήματα του Μάκη Ζαχαρόπουλου.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 87΄

όταν ο Κουτσούκος στην αντεπίθεση θα βγάλει τετ α τετ τον Τατσιόπουλο ο οποίος θα καθυστερήσει και θα τον προλάβουν μέσα στην περιοχή οι αμυντικοί, ενώ στο 88΄ απευθείας φάουλ του Γκούρλια θα περάσει μόλις άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Θεοχάρης του συνδέσμου Μαγνησίας, ενώ βοηθοί ήταν οι Ανδρέας Καπέσιος και Κώστας Βλάχος από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: (Μάκης Ζαχαρόπουλος) Τσάμης, Παπαγεωργίου, Καββαδίας, Μαδούρας, Καλαμάτας, Στυλιανός(λτ 23΄ Μαϊδανότζογλου), Τατσιόπουλος, Γκούρλιας, Σκαρλάτος, Νάσιος(59΄ λτ Ντεμίρης), Κουτσούκος.

ΤΑΥΡΩΠΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Λ. Καλογεράκης) Αμίλης, Κωσταντινίδης, Καβαλάρης, Ζάρρας Χ, Κουτσιούμπας, Παπακώστας, Ντόβας, Παράσχης, Δανιήλ, Ζάρρας, Σιούρτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα