Λίγα λάθη, αλλά σημαντικά από τον Σπάθα

Διαιτησίες με λάθη που όμως δεν θα οδηγήσουν σε. τιμωρίες από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ο Σπάθας στα Γιάννενα και ο Παππάς στο Καυτανζόγλειο υπέπεσαν σε λάθη, αλλά πιθανότατα θα τη γλιτώσουν και δεν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Στους «Ζωσιμάδες» ο Σπάθας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και οι αποβολές των Ολίσε, Σαρρή χαρακτηρίζονται. ανύπαρκτες. Ο διεθνής διαιτητής φάνηκε να χάνει και τον έλεγχο του αγώνα μετά από αυτές τις αποφάσεις του, αλλά μάλλον δεν θα κινδυνεύσει.

Μία δύσκολη φάση είχε να αντιμετωπίσει ο Παππάς στο Καυτανζόγλειο και πήρε λάθος απόφαση. Στο 10' ο Ναπολεόνι

πέφτει δίχως να τον ακουμπήσει ο Δαύκος και συνεπώς δεν υπάρχει αποβολή του τερματοφύλακα της Δόξας και πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού. Σαφώς και είναι δύσκολη φάση, όμως η απόφαση αδίκησε τους γηπεδούχους.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βοσκάκης σε ένα ματς με. τρελό ρυθμό ήταν καλός. Σωστά υπέδειξε πέναλτι στη φάση του 19', όμως στο 37' θα μπορούσε να δείξει στον Μιραλάς ακόμη και την κόκκινη κάρτα (απώθησε τον Μπαρτολίνι), αλλά ο ρέφερι του ματς δεν έβγαλε καν κίτρινη. Επίσης, χαρίστηκε και στον Ουσέρο, που έπρεπε να του βγάλει δεύτερη κίτρινη στο 71' για ένα σκληρό φάουλ στον Μιραλάς.

Στο Ηράκλειο ο Τριτσώνης είχε να αντιμετωπίσει τη φάση του 11' με πρωταγωνιστές τους Νίνη, Γαλανόπουλου. Δεν υπάρχει ούτε επιθετικό φάουλ, ούτε πέναλτι θα μπορούσε να αφήσει τη φάση. Σωστά διέκοψε το παιχνίδι στο 76' και για όσο χρειάστηκε.

Στο ΟΑΚΑ ο Δασκαλόπουλος θα μπορούσε στο 63' ακόμα και να αποβάλει τον Ονουάτσι για σκληρό φάουλ.

Στο Περιστέρι ο Μήτσιος είχε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Στο 21' ο Πόι έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα για φάουλ με αγκωνιά στον Φυτανίδη. Στο 26' χαρίστηκε κίτρινη κάρτα στον Βασιλακάκη για φάουλ στον Μπάλα. Στο 53' σωστά ο Κομεσίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 72' ο Σκόνδρας έβγαλε εκτός πορείας τον Μαρσελίνιο, δεν τον χτύπησε όμως τόσο ώστε ο Μαρσελίνιο να επιδοθεί σε θεατρινισμούς, δεν έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα ο Σκόνδρας. Τέλος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρσελίνιο κλωτσά από πίσω τον Αναστασάκο, ενέργεια για κόκκινη κάρτα. Ο ίδιος παίκτης εν συνεχεία κτύπησε και τον Μπρίτο, οπότε θα έπρεπε να αποβληθεί.

Καλές ήταν οι διαιτησίες των Αρετόπουλου, Κάκου σε Κέρκυρα και «Κλ. Βικελίδης» αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα