Λιόνας: «Χωρίς άγχος»

Παρότι ο Κεραυνός δημιουργήθηκε τη… δωδεκάτη ώρα, η πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα στο 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής είναι αξιοπρόσεκτη.

Ο προπονητής του αιγιώτικου συγκροτήματος, Θανάσης Λιόνας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες των παικτών του, οι οποίοι αφού έχουν ήδη πετύχει το βασικό στόχο της παραμονής θα διεκδικήσουν, χωρίς άγχος, τη συμμετοχή τους στα μπαράζ

ανόδου. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την έως τώρα πορεία του Κεραυνού Αιγίου: «Ο Κεραυνός περνάει μεταβατική φάση. Ύστερα από χρόνια στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες βρίσκεται φέτος στη Γ’ Εθνική και μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία προσπαθεί να επιβιώσει. Μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλ». Η συνεργασία μου με τον Κεραυνό ήρθε περίπου 20 ημέρες πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα είχε χτιστεί με ελλείψεις. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μικρό μπάτζετ και έντονο το τοπικό στοιχείο. Τα παιδιά έδειξαν από την αρχή αρκετή θέληση και φτιάχθηκε ένα καλό σύνολο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην αρχή, καθώς δεν είχε γίνει καλή προετοιμασία, όμως στην πορεία ανεβήκαμε, με αποτέλεσμα να διεκδικούμε ακόμα και τη 2η θέση».

Για τους διοικούντες τον Κεραυνό Αιγίου: «Θα πρέπει να τονίσω ότι μεγάλο μερίδιο στη πορεία μας έχει η διοίκηση του Κεραυνού και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Χάρης Μπόγδανος, ο Γιώργος Λάγαρης που είναι δίπλα του, άλλα και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που είναι κοντά στην ομάδα τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Ειδικά στον οικονομικό τομέα τα έχουν καταφέρει περίφημα και είναι τυπικότατοι».

Για τους στόχους του Κεραυνού Αιγίου: «Ξεκινώντας στην αρχή στόχος ήταν η παραμονή, όμως στην πορεία βρεθήκαμε να διεκδικούμε ακόμα και τη 2η θέση. Έχοντας πετύχει τον πρώτο στόχο μας, που ήταν η παραμονή, πάμε χωρίς άγχος και πίεση να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ νομίζω είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος και θα τη διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον πρωτοπόρο, Έσπερο ΑΟΠΑ: «Δείχνουμε ότι είμαστε αξιόμαχη ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια, παρότι έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε καιρό να δουλέψουμε όλοι μαζί κι αυτό μας επηρέασε κόντρα στο Χολαργό. Ελπίζω στη διακοπή να συγκεντρωθούμε και πάλι όλοι για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί κόντρα στον Έσπερο, που έχει καλή έδρα και καλή ομάδα. Εμείς πάμε χωρίς άγχος. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, που δείχνουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν ακόμα και στην πιο δύσκολη έδρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα