Λουτσιάνο: «Μία ομάδα στο γήπεδο»

Ο βοηθός του Ματζουράκη στην ΑΕΛΚ, Λουτσιάνο ντε Σόουζα έμεινε απογοητευμένος από την ισοπαλία στη Λάρισα.

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα χαρακτήρισε ανώτερη της ΑΕΛ την ομάδα της Λέσβου και τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήρθαμε στην Λάρισα με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε το παιχνίδι ώστε να έχουμε μια άνεση στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω

να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Μέσα σε μία πολύ δυνατή έδρα και απέναντι σε μία ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία – και το λέω αυτό επειδή το πιστεύω – θεωρώ ότι φεύγουμε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα γιατί δεν πήραμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε.

Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας γνώμη αλλά πιστεύω ότι σήμερα υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Καλλονή. Δυστυχώς υπάρχουν στο ποδόσφαιρο ορισμένοι «κωλοτούμπες» (σ.σ. αναφερόταν στο διαιτητή Χατζή) με αποτέλεσμα να βάλει την ΑΕΛ μέσα στην περιοχή μας και να φτάσει στην ισοφάριση.

Σέβομαι όλους εσάς που θέλετε το καλό της ΑΕΛ. Έχετε ένα πρόβλημα με εμένα προσωπικά από τότε που έπαιζα ποδόσφαιρο. Όμως τώρα είμαι προπονητής. Η γνώμη μου είναι ότι ήμασταν καλύτεροι. Εγώ, πρώτος θα ήμουν αυτός που εάν η ΑΕΛ μας έβαζε τέσσερα γκολ θα αναγνώριζα την ανωτερότητά της. Όσο για τα δύο ακυρωθέντα γκολ, δεν μπορώ να πάρω θέση. Απλώς οι παίκτες μου είπαν ότι στη φάση του γκολ του Κολοβέτσιου υπήρξε σπρώξιμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα