Λύτρωση με Ανρί για Άρσεναλ!

Με τέρμα του Τιερί Ανρί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Σάντερλαντ, η Άρσεναλ επικράτησε 2-1 και επέστρεψε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Την… παλιά καλή Άρσεναλ θυμίζουν οι «κανονιέρηδες» το τελευταίο διάστημα. Μετά τη νίκη με 7-1 απέναντι στην Μπλάκμπερν, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πέρασε νικηφόρα από το «Στάδιο του Φωτός» με μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά, επικρατώντας 2-1.

Ο ΜακΛιν στο 70’ άνοιξε το σκορ για τις «μαυρόγατες», ωστόσο πέντε

λεπτά αργότερα, ο Ράμσεϊ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στις καθυστερήσεις, ο Τιερί Ανρί με το δεύτερό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε τη νίκη στους «κανονιέρηδες» που βρίσκονται πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Έβερτον που επικράτησε 2-0 της Τσέλσι στο «Γκούντισον Παρκ». Μόλις στο 4’ ο Πίεναρ άνοιξε το σκορ για τα «ζαχαρωτά» με τον Στρακουαλούρσι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 72’.

Μεγάλη νίκη πήρε η Νόριτς στο «Λίμπερτι» απέναντι στη Σουόνσι επικρατώντας 3-2. Οι «κύκνοι» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με τέρμα του Γκρέιχαμ στο 23’. Στην επανάληψη όμως, τα «καναρίνια» αντέδρασαν και με δύο τέρματα του Χολτ (47’, 63’) και ένα του Πίλκινγκτον (51’) έκαναν το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Γκρέιχαμ στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Με νίκες συνέχισε η Φούλαμ, η οποία επικράτησε πιο εύκολα από το τελικό 2-1 της Στόουκ στο «Κρέιβεν Κότατζ». Ο Πογκρέμπνιακ στο 15’ άνοιξε το σκορ για τους «κότατζερς» με το αυτογκόλ του Σόρενσεν στο 28’ να κάνει το 2-0. Οι «πότερς» απλά μείωσαν με τον Σόουκρος στο 78’ για το τελικό 2-1.

Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η Γουίγκαν στο «Ρίμποκ» με 2-1 απέναντι στην Μπόλτον. Ο Κάλντγουελ στο 43’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ντέιβις να ισοφαρίζει στο 67’. Τη νίκη στη Γουίγκαν έδωσε ο ΜακΆρθουρ στο 76’. Τέλος η Μπλάκμπερν ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τη νίκη της με 3-2 απέναντι στην ΚΠΡ.

Ο Γιακούμπου στο 15’ άνοιξε το σκορ με τον Νζονζί στο 23’ να κάνει το 2-0. Ο Ονουόχα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με αυτογκόλ έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-2 με ισάριθμα τέρματα του Μακί (71’, 92’).

Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα