Μαχαραγιάς στην Ινδία ο Φέτελ

Ο Γερμανός κατέκτησε και στη νέα πίστα Μπουντ την pole posistion, η οποία είναι η 13η του στο φετινό πρωτάθλημα και 28η στην καριέρα του. Από τη δεύτερη και τρίτη θέση θα ξεκινήσουν αύριο (30/10) οι Βέμπερ και Αλόνσο, αντίστοιχα.

Σεμπάστιαν Φέτελ: Η επιστροφή. Έτσι θα ήταν ο τίτλος στην ταινία υπερπαραγωγή (για να είμαστε κοντά στα δεδομένα του Μπόλιγουντ) της επιστροφής του Γερμανού στις pole position. Ο οδηγός της Red BullRenault

ήταν ταχύτερος από το Q2 των κατατακτήριων δοκιμαστικών. Κράτησε το ρυθμό και στο Q3 αφήνοντας πίσω του τους Λιούις Χάμιλτον (McLaren – Mercedes) και Μάρκ Βέμπερ (Red Bull – Renault) στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα . Βέβαια η επίδοση του βρετανού χάνεται (λόγω ποινής) αφού θα ξεκινήσει 5ος . Έτσι δεύτερος ξεκινά αύριο ο Βέμπερ και τρίτος ο Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari).

Παρακολουθήστε ξανά από το live του Onsports.gr τις κατατακτήριες δοκιμές από το 17ο γκραν πρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα Μπουντ στην Ινδία.

Ζήστε την ένταση και την αγωνία των οδηγών στην προσπάθειά τους να προσαρμοστούν αλλά και να διεκδικήσουν την pole position στην πρώτη τους επαφή με την Ινδική πίστα.

Περισσότερα σε λίγο

{coveritlive}ef9d4490b9"{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα