Μάχες για πρωτιά και σωτηρία στον βορρά της Football League 2


Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 17η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Football League 2, η οποία διεξάγεται την Κυριακή (22/4).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις, από την έκβαση των οποίων θα κριθούν πολλά στην κορυφή και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Ο πρωτοπόρος Εθνικός Γαζώρου, υποδέχεται τον Βατανιακό, σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν αποσπαστεί στη κορυφή έχοντας 34 βαθμούς, πέντε περισσότερους

από τον δεύτερο Τηλυκράτη (29), θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τους τρεις πόντους, που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν ακάθεκτοι την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Κατερίνης «καίγεται» για τη νίκη – βρίσκεται στην 10η θέση με 15 πόντους - αφού προέρχεται από τρεις σερί ήττες (3-0 με ΑΕΠ Ηρακλή, 0-1 με Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, 1-0 με Οικονόμο Τσαριτσάνης), προκειμένου να διατηρήσει τις λιγοστές της ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Τη νίκη πάση θυσία θα επιδιώξει να πάρει και ο Οδυσσέας Αναγέννησης που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς, ο οποίος υποδέχεται τον αδιάφορο Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Τηλυκράτης, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου, η οποία σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, θα ξεπεράσει την ομάδα της Λευκάδας και θα αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες της για την άνοδο.

Οι σημερινοί (22/4) αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 15:00, είναι οι εξής:

Εθνικός Γαζώρου – Βατανιακός
Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Κρανούλας
Οδυσσέας Αναγέννησης – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Νίκη Βόλου – Τηλυκράτης
Τύρναβος – Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας
ΑΕΠ Ηρακλής – Αετός Σκύδρας

Δείτε τη βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Football League 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα