«Μάχες» στην κορυφή και την «ουρά»

Η 21η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη «κεντρίζει» το ενδιαφέρον ενώ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις «παίζονται» βαθμοί… σωτηρίας και Ευρώπης.

Αναμφίβολα ο αγώνας του ΟΑΚΑ μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς με

νίκη ο Παναθηναϊκός θα ανέβει εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια διακυβεύονται βαθμοί που μπορούν να δώσουν ώθηση σε ομάδες που διεκδικούν είτε την είσοδό τους στα play off του πρωταθλήματος, είτε την αποφυγή του υποβιβασμού τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ (15:00, Novasports 2)

Με στόχο να διατηρηθεί σε τροχιά πεντάδας, ο Ατρόμητος θέλει να πάρει τη νίκη στην έδρα του και να μην αφήσει κι άλλους βαθμούς να χαθούν στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ζητάει μόνο τη νίκη έτσι ώστε να μην χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο στα play off. Ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Δημούτσο και Μήτρογλου ενώ ο Επστάιν είναι κανονικά στην αποστολή.

Η αποστολή του Ατρόμητου:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Ιγκλέσιας, Νάστος, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Τόμας, Ζουέλα, Φυτανίδης, Τάτος, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Καραμάνος, Επστάιν, Μπρίτο, Αναστασάκος, Γιαννούλης, Γκαρσία

Η Κέρκυρα προέρχεται από πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Χάβι Γκράθια, παρότι αποδίδει καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια, δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα και θα αναζητήσει την υπέρβαση στο Περιστέρι προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη για την παραμονή καθώς τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει. Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Όσμαν που έμεινε εκτός ενώ είναι κανονικά στην αποστολή οι Αγρίτης και Μαρτίν.

Η αποστολή της Κέρκυρας:

Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Βέντσελ, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος, Σακελλαρίου, Μίχος, Ερίθε, Ηλιάδης, Γραμμόζης, Αγρίτης, Καλαντζής, Γιάντσης, Μπάρκογλου, Μαρτίν, Τσίγκας, Καραλής, Ιωάννου

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15:00, Novaports 3)

Με την ψυχολογία στα ύψη από το «διπλό» στο Αγρίνιο, οι Δραμινοί ευελπιστούν να κατακτήσουν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο επί των «καναρινιών», αυτή τη φορά εντός έδρας, κάνοντας ένα ακόμα βήμα παραμονής. Εκτός αποστολής από τον Μάκη Κατσαβάκη έμειναν τόσο οι Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Σικαλιάς, οι οποίοι ακολουθούν θεραπεία, όσο και ο Βέρτζος ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στους Αγρινιώτες. Αντιθέτως, σε αυτήν συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Δημήτρης Γελαδάρης.

Η αποστολή της Δόξας Δράμας:

Σερέμετ, Ρόκα, Θεοδωρόπουλος, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Γελαδάρης, Ψυχογιός, Λίμα, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γκαρακλίδης, Βάντερσον, Ουέλινγκτον, Λεάντρο, Κάπελ, Αραβίδης, Κυβελίδης, Κουμπρόγλου, Στεργιανός, Αγτζίδης.

Στο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του, ο Παναιτωλικός θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας για να «ρεφάρει» τη μεσοβδόμαδη ή

Keywords
Τυχαία Θέματα