«Μάχη» στο Χαλκιοπούλειο με φόρα... ευρωπαϊκή

Στο «Χαλκιοπούλειο» θα φυσήξει... ευρωπαϊκός αέρας το Σάββατο το απόγευμα (7μ.μ), καθώς Λαμία και Ηρακλής θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκές νικές στο CEV CUP και το Champions League

αντίστοιχα και η ψυχολογία είναι στο ζενίθ. Ο Γυμναστικός Σύλλογος «ψάχνει» την πρώτη του νίκη ενώ ο «γηραιός» θέλει να διατηρήσει το αήττητο.

«Η πρόκριση τόνωσε την ψυχολογία»

«Δεν τα σκεφτόμαστε αυτά όταν μπαίνουμε στο γήπεδο κι η δική μας επιδίωξη είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο με την προσπάθεια μας μέσα στο γήπεδο» δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ενώ πρόσθεσε: «Η ομάδα χρειαζόταν μια επιτυχία κι η πρόκριση επί της Μακάμπι τόνωσε την ψυχολογία όλων μας».Παράλληλα, ο έμπειρος κόουτς μιλώντας για τον Ηρακλή του έδωσε τον τίτλο του φαβορί αφού «έχει ξεκινήσει πολύ καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά πλέον πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζεις καλά για να αποδεικνύεις την ανωτερότητα σου».

«Δεν μπορείς να είσαι εφησυχασμένος»

Ο προπονητής των «κυανόλευκων», Σωτήρης Δρίκος σχολίασε για την αναμέτρηση: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, κι αυτό που προσπαθούμε να μεταδώσουμε κυρίως προς τους ξένους της ομάδας είναι ότι η Ελληνική Λίγκα, ιδιαίτερα φέτος είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική ως διοργάνωση, όπου σε κανένα παιχνίδι δεν μπορείς να είσαι εφησυχασμένος».

Για το τέλος, ο Δρίκος τόνισε: «Εμείς πρέπει να έχουμε την συγκέντρωση που δείξαμε στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ηρακλή ενώ αν και ο Αντρέι Κράβαρικ ταλαιπωρήθηκε από ίωση, θα βρίσκεται στην αποστολή.

Η παράδοση, πάντως, είν αι υπέρ των «κυανόλευκων», που μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Χαλκιοπούλειο και όλες με σκορ 3-1!

Keywords
Τυχαία Θέματα