Μαγκαφίνης: «Όλα είναι ανοικτά»

23:56 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της Ζακύνθου και το προσεχές παιχνίδι με τον Ρούβα μίλησε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Ο τεχνικός των νησιωτών με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα λόγω του χαμού του Χρήστου Χαριάτη:

«Η κατάσταση όλων μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά τη συμφορά που μας βρήκε σίγουρα. Όμως δε μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με το Ρούβα. Αυτό το ματς πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία, ώστε να βελτιωθεί λίγο και η ψυχολογία μας. Τα παιδιά,

ο κόσμος, η διοίκηση, όλοι το έχουμε ανάγκη».

Για τα μεταγραφικά ζητήματα δήλωσε:

«Αυτή την ώρα δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. Όλα είναι ανοιχτά. Θα υπάρξει ενημέρωση λεπτομερής μετά το ματς με το Ρούβα. Προς το παρόν το μόνο που μας απασχολεί είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Τίποτε άλλο».

Για το ματς με τον Ρούβα είπε:

«Είναι νωρίς ακόμη να γνωρίζουμε ποιοι θα παίξουν και με ποιο τρόπο θα αγωνιστεί η ομάδα. Όποιος κι αν κληθεί να παίξει όμως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη νίκη. Όλα τα παιδιά έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του παιχνιδιού κι έχουν ανάγκη τη νίκη».

Στα αγωνιστικά, η προπόνηση της Ζακύνθου διεξήχθη στο πλαστικό τάπητα του Μαχαιράδου. Από αυτή απουσίαζαν οι Γραικός, Γεωργίου, Νεστιόρ, Πέττας, Γαβριηλίδης και Κωνσταντινίδης

Στο μεταξύ, το παιχνίδι με τον Ρούβα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, μια και η επισπορά του χόρτου θα γίνει αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα