Μαντσίνι: «Θετική η ισοπαλία στο Old Trafford»

Το επερχόμενο ντέρμπι της Κυριακής (23/10) μεταξύ της Σίτι και της Γιουνάιτεντ δεσπόζει στο πρόγραμμα του αγγλικού πρωταθλήματος και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θεωρεί θετική μία πιθανή ισοπαλία της ομάδας του.

Άλλωστε, οι «πολίτες» βρίσκονται στην κορυφή της Premier League και ένα ενδεχόμενο «Χ» στο ντέρμπι του Μάντσεστερ θα διατηρήσει το βαθμολογικό τους πλεονέκτημα. O Ιταλός τεχνικός πρόσθεσε ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας:

«Δεν έχουμε προβλήματα, ούτε νιώθουμε

πίεση, αφού υπάρχουν 25 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Τα ντέρμπι διαφέρουν από τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά το συγκεκριμένο διαφέρει από τα παλιότερα, αφού είμαστε πρωτοπόροι μετά από πολλά χρόνια. Μία ισοπαλία στο Old Trafford θα είναι θετική για εμάς. Μία νίκη θα είναι σπουδαία, αλλά όχι καταλυτική, αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο».

Επίσης, ο Μαντσίνι θεωρεί ότι οι συμπολίτες παρουσιάζουν ομοιότητες στον τρόπο, με τον οποίο διεκδικούν ένα θετικό αποτέλεσμα:

«Η Γιουνάιτεντ μοιάζει με εμάς σε ένα θέμα. Προσπαθεί για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό πράξαμε εμείς στον αγώνα με την Βιγιαρεάλ. Εκείνο το γκολ ήταν φανταστικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα