Μάντζιος στο Onsports: «Μας... μαγνητίζουν οι μεγάλες ομάδες»

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στο Onsports.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, στο πρώτο σχόλιό του για την κλήρωση του Κυπέλλου, είπε: «Μας... μαγνητίζουν

οι μεγάλες ομάδες. Είναι δύσκολη η κλήρωση. Όμως, θα δούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Τώρα έχουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετά θα ασχοληθούμε και με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα σε αυτό το παιχνίδι, μόνο κερδισμένοι έχουμε να βγούμε».

Στη φάση των «16» ήταν ο Παναθηναϊκός, σε αυτήν την «8» είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τον Μάντζιο, όμως, πρόκειται για δύο διαφορετικά παιχνίδια: «Άλλο το ένα παιχνίδι, άλλο το άλλο. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό θα είμαστε έτοιμοι».

Για το αν ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να αποκλείσει και τον Ολυμπιακό, μετά τον Παναθηναϊκό, ο «κυανέρυθρος» τεχνικός είπε: «Στο ποδόσφαιρο, όλα γίνονται. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά έχουμε και εμείς πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Πάντως, προτεραιότητα για μας είναι τα ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα