Μαραγκουδάκης: «Βρέθηκα μια ανάσα από ΑΕΛ»

Ο επιθετικός του Πλατανιά Χανίων σε συνέντευξή του υπενθύμισε ότι λίγο έλειψε φέτος να φορά τα βυσσινί.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρέθυμνο Σπορ FM 103,3 παραχώρησε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τη φετινή πορεία του Πλατανιά Χανίων, αλλά και για το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του 30χρονου επιθετικού:

Μάρκο, «χαράζεις» μια εξαιρετική πορεία με τον Πλατανιά, ωστόσο ακόμη και σε ατομικό επίπεδο, δείχνεις ότι βρίσκεσαι σε εξαιρετική

αγωνιστική κατάσταση…

«Πραγματικά, νιώθω παρά πολύ καλά όπως άλλωστε και τα περισσότερα παιδιά της ομάδας. Μέχρι σήμερα, έχουμε προκαλέσει την έκπληξη σε πολλούς, όμως για μας που ξέρουμε πόσο έχουμε δουλέψει, είναι μια δίκαιη ανταμοιβή όλο αυτό. Έτσι θεωρώ εγώ τουλάχιστον».

Το καλοκαίρι που πήρες την μεταγραφή σου στον Πλατανιά, πήγες σε ομάδα της Football League 2. Μετά την ανέλπιστη αυτή άνοδο στην Football League, μετά και την αλλαγή προπονητή, ξέρεις, θα ήταν μια πολύ εύκολη δικαιολογία για όλους εσάς να εξηγήσετε στον κόσμο ότι ο πήχης χαμηλώνει γιατί άλλαξαν οι ισορροπίες. Εδώ, όχι μόνο αυτό δεν βλέπουμε αλλά πρωταγωνιστείτε και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Είστε πρώτοι έπειτα από 11 αγωνιστικές!

«Στην αρχή ο προγραμματισμός ήταν για την Γ’ Εθνική αλλά στην πορεία ήρθε η άνοδος. Άλλαξε κι ο προπονητής και παρ’ όλα αυτά, δεν αλλάξαμε την φιλοσοφία μας παραμένοντας στα ίδια περίπου πράγματα. Σ’ αυτό βοήθησε τόσο ο κ. Παντζιαράς όσο και ο κ. Καβακάς. Εμείς συνεχίσαμε και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο κι αυτό φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία μας».

Συμφωνείς με την τοποθέτηση του κ. Καβακά πριν από μία εβδομάδα όταν τόνιζε μπροστά στα ΜΜΕ, ότι στόχος της ομάδας είναι να σωθείτε;

«Παίζουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στην Β’ Εθνική. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η σωτηρία. Πρέπει να συμβεί αυτό και μαθηματικά όπως καταλαβαίνετε. Από κει κι έπειτα δεν θα πούμε όχι σε κάτι καλύτερο».

Ο Πλατανιάς ως σύλλογος, πιστεύεις ότι έχει τις δυνατότητες να σταθεί στην Σούπερ Λιγκα;

«Η διοίκηση έχει κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όπως το να φτιάξει το γήπεδο, τις εγκαταστάσεις, τα αποδυτήρια, γενικότερα χρειαζόταν κάποια αναβάθμιση σε κάποια πράγματα που άλλαξαν προς το καλύτερο. Τώρα για τις βάσεις, τί να σας πω…; Δεν είμαι εγώ αυτός που θα απαντήσει κάτι τέτοιο. Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την υποβάλλετε στην διοίκηση. Εγώ κοιτάζω το αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Έχουμε αποδείξει σε πολλούς ότι είμαστε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Η πορεία μας δείχνει ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια γιατί μπορεί να έχουμε παρεξηγήσεις. Εμείς κοιτάζουμε το κάθε παιγνίδι ξεχωριστά».

Πολλές ομάδες δεν έχουν αποδείξει ακόμα τις πραγματικές τους δυνατότητες στην κατηγορία. Αντιλαμβάνεσαι ποιες είναι αυτές….

«Φυσικά! Είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να χαράξουν μια διαφορετική πορεία στο πρ

Keywords
Τυχαία Θέματα