Μάρτιος 2011: Ο τίτλος βάφτηκε «κόκκινος»

Ο Ολυμπιακός στέφεται για 38η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ ο Παναθηναϊκός παίρνει το εισιτήριο για Final - 4 της Βαρκελώνης. Ο Μάρτιος ήταν ο μήνας των.. κασετών, με τον Κούγια να κάνει τις πρώτες αποκαλύψεις...

Οι Πειραιώτες έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στην ΑΕΚ,

την οποία κέρδισαν με το ευρύ 6-0, κατακτώντας και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός, στο μπάσκετ, έκανε την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα και παρά το γεγονός ότι έχασε τον πρώτο αγώνα, κέρδισε τους επόμενους τρεις και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Final 4 της Βαρκελώνης.

Ο Ολυμπιακός αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά κόντρα στη Σιένα, επικρατώντας στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ με το επιβλητικό 89-41, τελικά αποκλείστηκε από το F4, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες που υπέστη.

Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η ΑΕΚ που κέρδισε τον ΠΑΟΚ 1-0 στην Τούμπα, σε έναν αγώνα που δεν έλειψε η ένταση εξαιτίας της εισβολής των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του αγώνα.

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό εξασφάλισε και ο Ατρόμητος, για πρώτη φορά στην 88άχρονη ιστορία του, μετά το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Μάρτιος ήταν ο μήνας όπου έγιναν οι αποκαλύψεις για τις κασέτες, με τον Αλέξη Κούγια να έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε·έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο δύο κασετών, οι οποίες «καίνε» τον Αχιλλέα Μπέο.

Η απάντηση του Μπέου ήρθε μέσω της δικής του συνέντευξης Τύπου, όπου χαρακτηρίζει ως υποκλοπέα τον Πατέρα, με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού να απαντάει στις κατηγορίες που του αποδίδει ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου.

Αίσθηση προκάλεσε αυτό το μήνα η είδηση ότι τοποθετήθηκαν γκαζάκια έξω από το σπίτι του Σκόκο, ενώ στα αξιοσημείωτα γεγονότα του Μαρτίου είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας μπάσκετ από τον Ηλία Ζούρο. Στον πάγκο του Άρη κάθεται και επίσημα ο Σάκης Τσιώλης.

Στα υπόλοιπα αθλήματα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατακτά το Κύπελλο, ενώ γέμισαν… μετάλλια οι αθλητές της ενόργανης στο παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους. Ο Ζαμπίδης ενθουσιάζει το ελληνικό κοινό που παρακολούθησε τη μονομαχία του με τον Αλί Γκούνιαρ.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το σοκ που προκάλεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει όγκο στο συκώτι.

Στη formula -1 ο Φέτελ κερδίζει τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα