Μαζί με τον Α.Σ. Ολυμπιακός το Λαύριο

Στο χώρο του παλαιού μηχανουργείου του Δήμου Λαυρεωτικής θα γίνει η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λαυρίου.

Οι διοικούντες το σύλλογο του Λαυρίου, μάλιστα, αποφάσισαν να κόψουν την καθιερωμένη πίτα τους μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Λαυρίου, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Με κοινή ανακοίνωσή τους, προσκαλούν όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών στην εκδήλωση, που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής (22/01, 11.00).

Η ανακοίνωση, που

υπογράφεται τόσο από τον πρόεδρο του Γ.Σ. Λαυρίου Αντώνη Κυβρικοσαίο όσο και από τον ομόλογό του στον Α.Σ. Ολυμπιακό Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο, έχει ως εξής: «Με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και την ομάδα του Λαυρίου να έχει εδραιωθεί στην 4η θέση, έχοντας ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα μπροστά της με Δόξα Λευκάδας, λαμβάνει χώρα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου καλαθοσφαίρισης της Ανατολικής Αττικής η οποία θα πραγματοποιηθεί μαζί με την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Λαυρεωτικής, τον Ολυμπιακό Λαυρίου, που αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική. Το παρών θα δώσουν οι πρόεδροι και οι παίκτες των δύο συλλόγων.

O Γ.Σ. Λαυρίου μαζί με το Α.Σ. Ολυμπιακός Λαυρίου με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο χώρο του παλαιού μηχανουργείου του Δήμου Λαυρεωτικής. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα